Tip produs
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cumpara cadouri pentru barbati Suhuluceni

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 51 lei
set pentru un om iubit
Set pentru un om iubit
1699lei 1750 lei
Detalii
Comandă
Favorite
cos cu set pentru bere
Coș ”La bere”
981lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 549 lei
buchet neobisnuit din mezeluri Abundenta
Buchet "Abundenta"
1850lei 2399 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet exclusiv Nobil Gust
Buchet "Nobil gust"
2165lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 25 lei
cos cadou Berăria
coș "Berăria"
1499lei 1524 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 394 lei
set cu alcool și dorințe
Set cu alcool și dorințe
805lei 1199 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 16 lei
set cadou "Cu dragoste"
Set cadou "Cu dragoste"
1799lei 1815 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 38 lei
superb whiskey JACK DANIELS
Whisky "JACK DANIELS"
649lei 687 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
sculptură "Caracterul abstract"
Sculptură "Caracterul abstract"
1198lei 1298 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 200 lei
buchet neobișnuit pentru un bărbat
Buchet neobișnuit pentru un bărbat
1999lei 2199 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
buchet de bărbați cu gustări
Buchet de bărbați cu gustări
1699lei 1799 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
buchet masculin "23 februarie"
Buchet masculin "23 februarie"
1299lei 1399 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Surprize originale pentru barbati Suhuluceni pentru orice gust

Fiecare femeie mai devreme sau mai tarziu se confrunta cu alegerea, ce cadou sa ofere prietenului. Dar aceasta deloc nu inseamna, ca ea nu are ideie, ce totusi sa-i ofere. In ajunul festivitatilor la barbati, pentru femei procurarea cadoului se transforma in cea mai importanta intrebare, deoarece este necesar sa aleaga un cadou frumos si universal la ziua de nastere, de aniversare, de ziua Sf. Valentin, 23 februarie sau alt eveniment important, luand in considerare interesele barbatului, trasaturile de caracter, stilul de viata ale acestuia.

Internet magazinul nostru va propune sa procurati cadouri pentru barbati Suhuluceni cu livrare, care sunt prezentate intr-o gama vasta, la preturi accesibile cu livrare la timp la domiciliu. Specialistii serviciului nostru online, care au o experienta mare, va propun cadouri universale, minunate si utile pentru barbati. Indiferent de domeniul de activitate, preferintele personale, ocupatiile personale si varsta destinatarului, noi consideram, ca la noi fara efort puteti alege ceea, ce ideal se va potrivi barbatului dumneavoastra.

Aspirati sa daruiti emotii puternice barbatului iubit? Pentru In acest caz se merita sa cumparati cadouri barbatilor scumpi la noi, in CadouriOnline. Noi garantam livrarea darurilor de diverse mari si mici, de diferite culori, forme si dimensiuni. Internet magazinul CadouriOnline este firma cu o bogata experienta pe piata interna a Moldovei. Cu ajutorul sistematizarii corecte a sursei vitale a companiei si conditiilor practice, noi putem sa va oferim sansa sa procurati cadouri pentru barbati Suhuluceni cu livrare la adresa indicata cu ajutorul modalitatilor convenabile de plata, stabilite special pentru dumneavoastra.

Intrebari curente

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🌺   Cum selectam corect un buchet?

 •   🌻   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere extraordinara pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, numarul carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru receptii oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile de afaceri vor parea, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Cum Prelungim Viata Florilor Taiate In Vaza?

 •   🍜   -  Umpleti vaza cu apa rece fiarta de 10-12 grade si dati-i ei sa stea, macar 1 ora
 •   ✂   -  In timp ce apa se pregateste taiati un pic florile
 •   🌊   -  Amplasati florile in apa (taiate)
 •   🌊   -  Nu uitati zilnic sa schimbati apa
 •   🌂   -  Incercati ca apa sa nu atinga petalele florilor
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu celelalte flori, depozitati-le intr-o vaza separata