PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

51 trandafiri cu livrare Ecaterinovca

Afișare produse pe pagină:
  • 9
  • 24
  • 48
  • toate
Sortare după preț:

Livrarea buchetelor din 51 trandafiri"Ecaterinovca"

Ati fost invitat la o aniversare, o celebrare, o nunta, iar buchetul frumos inca nu este cumparat? In cazulsituatia aceasta va vine in ajutor magazinul online de flori CadouriOnline, care este gata sa va ofere cea mai extraordinara de buchet 51 de trandafiri. Astfel de buchet va comunica despre sentimentele dumneavoastra.

Buchetul de flori va deveni un cadou original si incredibil. Nu are importanta cui veti darui acest buchet de flori - starea de spirit excelenta este garantata! Buchetul din 51 de trandafiri este necesar sa dati in calitate de prezent din toata inima si din buna intentie. Daca, pentru a arata persoanei dragi sentimentele ati cumparat un minunat buchet din flori, Compania noastra tot timpul este la dispozitia dumneavoastra.

Achizitionati 51 trandafiri cu livrare prin curier"Ecaterinovca" 24/7 la cel mai bun pret in Republica Moldova acest fapt ne distinge de concurenti. Tarifele noastre accesibile sunt pentru ca fiecare sa aiba posibilitatea sa cumpere un dar de neuitat persoanei iubite.

Posibil, ati intrebat:

🌸   Selectia buchetelor din trandafiri de la CadouriOnline

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🎥   Filmarea video a livrarilor

🌷   Tot ce este mai interesant despre flori

  •   🌹   1  -  Cea mai minuscula floare in natura, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 94 centimetri greutatea acesteia prevede 10 kg.
  •   🌷   2  -  In Krishnaism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de magie neagra.
  •   🌷   3  -  Cel mai antic pe pamint TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
  •   🍀   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
  •   🌷   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».