Secțiuni
Dăruie
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri cu livrare Jura

Livrare cadouri originale in Jura - la timp si la pret avantajos

Pe site-ul CadouriOnline.md aveti posibilitatea de a comanda buchete si cadouri cu livare in Jura, si in oricare localitate din Republica Moldova. Aveti nevoie doar sa realizati comanda pe site-ul nostru iar curierii serviciului nostru vor aduce compozitiile comandate exact la adresa indicata.

Specialisti calificati in sfera cadourilor CadouriOnline.md - cel mai bun serviciu de livrare cadouri in Moldova Specialistii nostri profesionisti an de an elaboreaza buchete de flori si cadouri unice pentru diferite sarbatori cum ar fi:Ziua Internationala a Femeilor, 14 februarie, Anul Nou si altele sarbatori.

Avantajele magazinului online CadouriOnline

 • Un asortiment urias de cadouri originale cu livrare;
 • Ajutor 24/24 pentru cumparatorii nostri;
 • Livrare rapida 24/24 a cadourilor originale in Jura;
 • La producerea darurilor originale sunt folosite numai produse de firma.

Cum poti comanda prezente individuale cu transport asigurat in Jura?

Puteti comanda la domiciliu 24/24 cadouri originale cu livrare in Jura pe site-ul nostru specializat CadouriOnline.md. Puteti cumpara chiar accesind site-ul, sunind mangerii nostri la tel. +(373) 60-68-00-88 sau chiar cu ajutorul email-ului manager@cadourionline.md. Site-ul nostru este activ mereu si neintrerupt si datorita acestor conditii, puteti comanda compozitii din cadouri oricind aveti timp. Serviciile de livrare daruri originale in Jura se realizeaza in termen de 4-6 ore din momentul achitarii comenzii in cauza.

Lista Intrebarilor si Raspunsurilor Frecvente

🌻   5 cele mai populare compozitii din flori

🚚   Cit costa livrarea florilor din Chisinau in alte orase ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Staunceni  -  Pretul: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ghidighici  -  Pretul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Straisteni  -  Pretul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Edinet  -  Costul: 1265 MDL
 •   🚚   Chisinau - Vulcanesti  -  Costul livrarii: 1482 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ocnita  -  Costul livrarii: 1678 MDL

🌹   Cum selectam un buchet in dar?

 •   🌺   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle cel mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere extraordinara pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti doamnei inimii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌷   Buchetele pentru receptii oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile de afaceri vor parea, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🍀   Top particularitati interesante despre flori

 •   🍀   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌹   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🍀   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa gindacii.
 •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌷   5  -  Oamenii de stiinta au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.