PENTRU CINE
Prin compoziție
Secțiuni
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare cadouri pentru 14 Februarie Agronomovca

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 30 lei
curier în costum de inimă
Curer în costum de inimă
499lei 529 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
compozitia cu vin alb
Buchet "Elisei"
1503lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 433 lei
set cu alcool și dorințe
Set cu alcool și dorințe
886lei 1319 lei
Detalii
Comandă
Favorite
cadou dulce tort De miere
Tort „De miere”
259lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
felicitare cu 3D imagine LOVE
Felicitare de "LOVE"
244lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 100 lei
jucarie de plus hipopotam
Hipopotam ''Boris'' 35 cm
199lei 299 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 40 lei
perna - Max indragostit
Perna - Max indragostit
759lei 799 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 6 lei
compoziția din roze si dulciuri Kinder
Compoziția "Magic Time"
999lei 1005 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cadou cos Kinder Mix
Cos Kinder Mix
881lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 1 lei
compoziția inima din trandafiri albe
Compoziția "Propunerea"
799lei 800 lei
Detalii
Comandă
Favorite
sampanie "Freddo"
Sampanie "Freddo"
127lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 18 lei
ciocolate Ferrero Rocher
Ciocolate Ferrero Rocher
399lei 417 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Livrarea cadourilor de ziua tuturor indragostitilor Agronomovca

Iesind in cautarea cadourilor pentru Ziua Indragostitilor, acordari atentie la internet magazinul nostru «CadouriOnline», managerii nostri au pregatit pentru Dumneavostra o gama neobisnuita de cadouri pentru aceasta sarbatoare magnifica! Ziua Indragostitilor – sarbatoarea declaratiilor afectuoase, intalnirilor amoroase si suvenirelor placute pentru persoanele iubite!

Pentru ce este necesar sa daruiti suvenire de Ziua Indragostitilor? Cu siguranta, pentru a urmari reactia persoanei iubite! Nu-i nimic rau, daca darurile pot arata prea sentimentale, pentru, ca relatiile dintre prieteni sa devina si mai apropiate. Cum puteti cumpara cadourrile necesare de St. Valentines Day? In primul rand se cuvine sa tineti minte, ca acesta sarbatoare este una pur simbolica, datorita acestui fapt o mare insemnatate are prezentul, sensul si nu costul acestuia. Prezentul se cuvine sa evedentieze sentimentele dumneavoastra.

Din colectia darurilor pentru Ziua indragostitilor din online magazinul de cadouri «CadouriOnline» puteti comandalivrarea prin curier a cadourilor de Ziua Indragostitilor Agronomovca, cum ar fi, de exemplu:inima din trandafiri, curier in costum de inima, compozitia "Propunerea". Acestea si alte numeroase produse sunt un prezentsuperb pentru Ziua Indragostitilor! In plus la noi sunt in stoc baloane cu tematica de dragoste pentru decorul de sarbatoare al localului – deoarece de St. Valentines Day prezent poate fi si o eleganta oformare romantica.

Raspunsuri la majoritatea intrebarilor dvs.

🚚   Conditiile de lucru a serviciului de livrare

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🚚   Cit costa livrarea florilor din Chisinau in alte orase ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Vatra  -  Costul: 171 MDL
 •   🚚   Chisinau - Gratiesti  -  Costul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Condrita  -  Promo-Pret: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Basarabeasca  -  Costul: 774 MDL
 •   🚚   Chisinau - Drochia  -  Costul livrarii: 1442 MDL
 •   🚚   Chisinau - Telenesti  -  Promo-Pret: 633 MDL

🌸   Cum selectam un buchet de flori in dar?

 •   🌻   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere perfecta pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati domnisoarei un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele pentru receptii oficiale trebuie sa fie elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌺   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Sunatoare - Dusmanie
 •   🌸   Delphinium - Modestie
 •   🌸   Gerbera - Taina
 •   🌸   Nu-ma-uita - Amintire
 •   🌸   Philodendron - Incredere
 •   🌸   Crin alb - Puritate