PENTRU CINE
Prin compoziție
Secțiuni
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru 14 Februarie cu livrare Alava

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 35 lei
pix cu bila SCRIKSS Habana
Stilou SCRIKSS Habana
1899lei 1934 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 170 lei
set de cadouri Gustul Pădurii
Set de cadouri "Gustul pădurii"
970lei 1140 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 80 lei
cos cu set pentru bere
Coș ”La bere”
999lei 1079 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 743 lei
coșul de Crăciun
Coș de Crăciun
2162lei 2905 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 83 lei
buchet exclusiv Nobil Gust
Buchet "Nobil gust"
2299lei 2382 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 604 lei
buchet neobisnuit din mezeluri Abundenta
Buchet "Abundenta"
2035lei 2639 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cos cadou Berăria
coș "Berăria"
1676lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 51 lei
Phalaenopsis roz
Orhidee Phalaenopsis roz
599lei 650 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 4 lei
compozitia cu vin alb
Buchet "Elisei"
1499lei 1503 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 433 lei
set cu alcool și dorințe
Set cu alcool și dorințe
886lei 1319 lei
Detalii
Comandă
Favorite
set cadou cu ceai și miere
Set cadou "Dulce"
2179lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 57 lei
set de sah din lemn
Șah din lemn
1199lei 1256 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Livrarea cadourilor St. Valentines Day Alava

Iesind in cautarea darurilor pentru Ziua tuturor indragostitilor, atrageti atentia la internet magazinul nostru de cadouri «CadouriOnline», managerii nostri au realizat pentru Dumneavostra o gama exceptionala de cadouri pentru aceasta sarbatoare minunata! Ziua tuturor Indragostitilor – ziua declaratiilor emotionante, reuniunilor romantice si surprizelor pretioase pentru indragostiti!

Pentru ce trebuie sa daruiti cadouri de St. Valentines Day? Bineinteles, pentru a urmari reactia persoanei dragi! Nu este nimic grav, daca cadourile se vor arata destul de emotionante, pentru, ca corelatiile dintre indragostiti sa devina si mai familiare. Cum puteti comanda cadourrile necesare de Ziua Sf. Valentin? Mai intai de toate se cuvine sa tineti minte, ca acesta sarbatoare este una pur simbolica, din acesta cauza o mare insemnatate are suvenirul, semnificatia si nu costul acestuia. Suvenirul trebuie sa confirme sentimentele dumneavoastra.

Din colectia suvenirelor pentru Ziua indragostitilor din online magazinul «CadouriOnline» puteti comandalivrarea prin curier a cadourilor de Ziua Indragostitilor Alava, si anume:compozitie "Sarut dulce", compozitia "Declaratie", buchet din 1001 trandafiri. Acestea si alte numeroase produse sunt un suvenirminunat pentru Saint Valentines Day! In plus in internet magazinul nostru de cadouri exista decoratiuni cu tematica de dragoste pentru decorul localului – deoarece de Ziua tuturor Indragostitilor prezent poate deveni si o frumoasa oformare romantica.

TOP 4 intrebari

💲   Modalitati de achitare, alegerea metodei optime de achitare

 •   💰   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
 •   💸   Cu ajutorul cardului bancar: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💰   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si multe altele...
 •   💰   In numerar

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

♛   Cele mai populare flori care sunt daruite

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii impecabili si rafinati arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate mare la colectarea compozitiilor din flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul infloririi naturii si intotdeauna se bucura de o faima la crearea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod traditional, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌷   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌸   1  -  Cea mai minuscula floare din lume, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai imensa floare – Arnoldii – la diametrul de 93 cm aceasta cintareste in jur de 13 kilograme.
 •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌼   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai raspindita floare pentru buchete.
 •   🍀   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌷   5  -  Cea mai inaltata floare in Lume este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si raspindeste un miros stupefiant de sulf.