Secțiuni
Ce să dau?
Cu ce Coș
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru Anul Nou cu livrare Alexandru cel Bun

Livrarea avantajoasa a cadourilor de Anul Nou Alexandru cel Bun la adresa indicata 24/7

Ati cumparat deja surprizele pentru sarbatorile de iarna celor dragi? In caz, daca aceasta intrebare ramane deschisa, intrati serviciul de cadouri CadouriOnline — veti ramane uimit, cat de multe lucruri universale puteti gasi pe site-ul nostru, daca doar sa cheltuiti un pic de timp. Livrarea cadourilor de Anul Nou Alexandru cel Bun in CadouriOnline in apropierea sarbatorii se indeplineste la fel, ca si in cea mai simpla zi. In internet-magazinul nostru sunt colectate surprize nemaipomenite pentru orice gust – de la suvenire cu inscriptii umoristice pana la buchete din dulciuri si fructe. Specialistii companiei noastre, care poseda o mare experienta, propun antentiei dumneavoastra cadouri nemaipomenite, nostime si utile pentru sarbatorile de Anul Nou pentru copii si maturi:
balon cu surpriza, sac cu bomboane"Bucuria", setul cadou"Bucuria de Anul nou".

Internet magazinul de flori si cadouri CadouriOnline cu o solida experienta pe piata Moldoveneasca deja in decurs de 8 ani asigura servicii de incredere de livrare a florilor si cadourilor. Specialistii nostri cu experienta va recomanda cele mai neobisnuite variatii de daruri de Anul Nou. Anul Nou este o sarbatoare, cand se indeplinesc aspiratiile, de aceea, daca veti ghici cadoul potrivit, atunci veti bucura toata familia. Fiti atent la ceea ce exprima in cuvinte persoanele dragi, in multe cazuri ei singuri pot sa sopteasca ideile de surprize interesante. Cand achizitionati un prezent, trebuie sa lasati in frau liber creativitatea, si de asemenea sa atrageti atentia la sfera de interese si varsta.

Solicitati comanda de livrare a surprizelor de Anul Nou, daca doriti sa le oferiti familiei, prietenilor, colegilor personal. Va doriti sa organizati o surpriza? Lasati o cerere online pentru o livrare prin curier anonima cu ora si locul indicate. Aveti dorinta sa impachetati cadoul? Angajatii profesionisti ai companiei noastre CadouriOnline cu cu drag va vor impacheta surprizele intr-un ambalaj grandios de sarbatoare. De surprizele pentru Anul Nou este nevoie sa ne pregatim din timp. Cu ajutorul

Cele mai solicitate intrebari

🚚   Conditiile de livrare a produselor

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de adresa destinatarului si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🎥   Procesul de livrare la video

🌸   Florile si semnificatia acestora

 •   🌸   Liliac - Prima iubire
 •   🌸   Primula - Dorinta de a iubi
 •   🌸   Dalie - Capriciu
 •   🌸   Garoafa rosie - Iubire pasionala
 •   🌸   Albastrea - Delicatete, simplitate
 •   🌸   Crin portocaliu - Antipatie