cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone
close
Selectarea parametrilor
Afișare produse pe pagină:
 • 10
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
În ordine crescătoare
În ordine descrescătoare
Nu aplicați
Tip produs
Secțiuni
Caracteristici cadou
preț
Cauta
Ștergeți filtrul
Tip produs
Secțiuni
Caracteristici cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare cadouri pentru barbati Alexandreni

0

Livrarea prin curier a cadourilor pentru barbati Alexandreni

Exista o idee, precum ca sa alegi un uimitor prezent pentru un barbat la o serbare este foarte greu, decat sa achizitionezi un suvenir pentru sexul frumos. Dar totusi asta nu este chiar asa, cum pare a fi la inceput. Oricine detine individuale caracteristici, care va pot ajuta pentru a lua decizia corecta. Multora le convine cadourile stilate, iar unora – hazlii. Ideile deosebite de suvenire sunt recomandate de magazinul de cadouri «CadouriOnline». Compania «CadouriOnline» 10 ani elaboreaza daruri necesare, in magazinul nostru puteti a procurati cele mai originale cadouri pentru reprezentantii genului masculin la sarbatori in conformitate cu interesele acestuia. Remarcabilele si interesantele cadouri vor fi pe gustul chiar si celui mai pretentios reprezentant de genul masculin.

Un numar semnificativ de doamne considera ca este complicat sa procure un suvenir pentru barbatul, pe care este dificil sa-l surprinzi. Atunci cand cauti un suvenir este nevoie de a pune in functie fantezia, si de asemenea de a se orienta pe meserie si varsta.

Un delicios prezent poate deveni un suvenir destul de dorit. Reprezentantul genului masculin se va bucura foarte mult dulcea ciocolata sau cutie de bomboane cu o semnatura delicata.

Un prezent frumos pentru barbat la un pret satisfacator va fi globul levitant sau buchet de sosete "Favorite". Iar atragatoarea HATLTERA CASTIGATORULUI, fara indoiala, le va fi simpatic reprezentantilor de gen masculin, ce se ocupa cu sportul.

Multi reprezentanti ai genului masculin adora dupa o zi de munca sa serveasca o bere. El va fi placut surprins de acest suvenir, cum ar fi Cos "Beer Club"!

Insemnatatea acestul cadou se exprima nu in pretul suvenirului, ci in aspiratia de a aduce baiatului iubit un lucru necesar si de a-l face mult mai fericit. Chiar si cel mai firesc dar poate aduce o deosebita satisfactie. Plaseaza comanda un cadou cu livrare prin curier reprezentantului genului masculin Alexandreni cu ajutorul al nostru magazin de cadouri!

Intrebari frecvente

🚚   Conditiile de livrare non-stop a florilor si cadourilor

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi lucram prin toata Republica Moldova
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de destinatie si se decide la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Cele mai bune idei de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele!

🌺   Cum selectam un buchet in dar?

 •   🌻   Pentru domnisoare tinere mai bine sa comandati buchete de flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti doamnei inimii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, numarul carora se potriveste cu data.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru receptii oficiale trebuie sa fie discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌹   Compozitiile de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele stralucitoare mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Floriografia, sau limbajul florilor

 •   🌸   Sunatoare - Dusmanie
 •   🌸   Trandafir galben - Tradare, gelozie
 •   🌸   Dalie - Capriciu
 •   🌸   Narcisa - Narcisism
 •   🌸   Margareta - Puritate
 •   🌸   Ambrozie - Dragoste reciproca

De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?

Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului