cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone
close
Selectarea parametrilor
Afișare produse pe pagină:
 • 10
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
În ordine crescătoare
În ordine descrescătoare
Nu aplicați
Secțiuni
Cu ce Coș
Cadou pentru
preț
Cauta
Ștergeți filtrul
Secțiuni
Cu ce Coș
Cadou pentru
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Livrare cosuri cadouri Avdarma

0

Livrarea cosurilor cadou in orice punct al Moldovei

Comandand cadouri pentru rude, prieteni si colegi, faceti alegere in folosul cosurilor cadou. Acesta nu este pur si simplu un cadou minunat, original, dar si foarte econom. Livrarea prin curier a a cosurilor cadou se infaptuieste in Chisinau si in orice colt al Moldovei 24 ore, 7 zile pe saptamana. Cosurile cadou pe dreptate sunt recomandate fiind unele dintre cele maiminunate surprize. Cosurile cu o structura neobisnuita ar putea sa ofere frumusete oricarei mese de sarbatore si luarea alegerii in privinta ce sa alegeti in calitate de cadou la orice eveniment. Cosul cadou cu absolut diferite articole se va potrivi si in conditia, in care, dumneavoastra nu intelegeti pana la capat cu gusturile vinovatului de sarbatore sau eroului sarbatorii. Magazinul nostru online va ofera posibilitatea sa comandati livrarea cosurilor cadou Avdarma cu oformare absolut diferita intr-o ampla gama de preturi. Profesionistii magazinului nostru online detin o colosala experienta in decorarea seturilor cadou. Nu este nevoie sa va indoiti de prospetimea si calitatea.

Aveti posibilitatea sa comandati livrarea cosurilor cadou Avdarma la tarife accesibile cu livrare de incredere la domiciliu. Pe site-ul internet-magazinului nostru este prezentatun larg assortiment de cosuri uimitoare si spectaculoase pentru copii si maturi:

Cu ajutorul formarii competente a sistemului de deservire a clientilor si conditiilor confortabile, noi obiectiv suntem respectati, atat de catre cumparatorii nostri, cat si de furnizori. Serviciul online CadouriOnline va propune sa achizitionati cadouri, care vor uimi destinatarii. Pentru a procura un cos extraordinar, nu este necesar sa lungiti aceasta intrebare"la nesfarsit". Doriti livrarea cosurior cadou Avdarma se realizeaza la adresa si ora precizata intr-un timp scurt.

Intrebari frecvente pe site

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Republicii Moldova?   -  Noi livram prin toata RM.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de destinatie si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii buchetului.

🌷  🎁   Idei creative de buchete de flori si cadouri pentru orice eveniment

🌼   Cum alegem un buchet de flori pentru o anumita ocazie?

 •   🌻   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa comandati flori cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere optima pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati domnisoarei un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌸   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la receptiile oficiale vor arata, ca minimum, ciudat.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori stralucitoare mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌹   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌻   1  -  Florile se inchid cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌸   2  -  In Hinduism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de magie neagra.
 •   🌺   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌷   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌻   5  -  Cea mai inaltata floare pe Pamint este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si emana un miros stupefiant de amoniac.

De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?

Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului