preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchetul pentru barbati in Chisinau, Moldova

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Buchetul de cârnați al unui bărbat nu este numai plăcut, ci și foarte gustos!
Pentru a cumpăra buchete de cârnați, nu mergeți la cumpărături, deoarece puteți face o comandă pe site-ul CadouriOnline. Cu CadouriOnline puteți cumpăra o grămadă de cârnați de la Chișinău și de a lua buchet delicios intr-un timp confortabil al zilei. Ce trebuie să cumperi un buchet de cârnați de la noi pe site? Găsiți în catalogul nostru un buchet masculin de cârnați și apăsați butonul pentru a comanda. Atunci când plasați o comandă pe site, clientul trebuie să introducă informații de contact. Dacă apar întrebări în timpul achiziției, contactați personalul nostru. Personalul nostru vă va salva problemele legate de comandă și vă va ajuta să economisiți timp. După procesarea comenzii, angajatul nostru, într-un timp scurt, va aduce un buchet masculin de cârnați la adresa dvs. Prin voința clientului, compania noastră vă poate notifica pe omul dvs. sau vă poate surprinde brusc. Omul tău va fi foarte încântat să primească un cadou brusc și foarte neobișnuit!

Ajutor la alegere

💲   Toate modalitatile posibile de achitare pe site-ul CadouriOnline

 •   💰   Yandex money, Webmoney, Bitcoin, Paypal si alte sisteme de achitare faimoase
 •   🤑   Cu ajutorul cardului bancar: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💲   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si multe altele...
 •   💰   Achitare in numerar

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🎥   Procesul de livrare la video

🌸   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌻   1  -  Cea mai minuscula floare de pe planeta, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 92 cm greutatea acesteia prevede 12 kg.
 •   🌸   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌺   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌼   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».