preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Certificate de cadou in Chisinau, Moldova

Certificatele de cadouri sunt un cadou pe care toate doamnele îl așteaptă. Pentru a face fata fericită, acum nu este necesar să mergeți la diferite magazine și saloane, deoarece există o companie CadouriOnline. Pe site-ul CadouriOnline puteți cumpăra un certificat de cadou cu livrare în Moldova și obțineți astăzi certificatul selectat. Ce aveți nevoie pentru a cumpăra certificate de cadouri pe site-ul nostru? Ridicați certificatul de cadou care vă interesează în catalogul site-ului CadouriOnline și începeți să efectuați achiziția. Atunci când plasați o comandă pe site-ul nostru, trebuie să furnizați informații de contact. Dacă există dificultăți atunci când faceți o comandă - contactați personalul nostru. Consultantul companiei CadouriOnline va va scuti de complicatii la plasarea comenzii si va va economisi timp. După procesarea comenzii, curierul va livra imediat certificatul de cadouri la adresa corectă. La cererea clientului, curierul poate notifica femeii dvs. sau poate surprinde brusc. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

FAQs

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de destinatie si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Idei de cadouri si buchete de flori pentru absolut toate evenimentele

💐   Cite flori mai bine de daruit?

 •   🧒   1 - se daruie in caz de apropiere spirituala
 •   💗   9 - semn de prietenie profunda si loiala
 •   💗   13 - se daruie la o aniversare sau jubileu
 •   💗   19 - anume atitea flori se daruie miresei
 •   💕   101 - dar persoanei iubite si unice

🌸   Florile si semnificatia acestora

 •   🌸   Galbenele - Gelozie
 •   🌸   Jonclia - Simpatie
 •   🌸   Bujor - Veselie
 •   🌸   Papadie - Fericire
 •   🌸   Loach - Ascultare
 •   🌸   Lavanda - Singuratate