Intervalul de culori
Cadou pe
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Figurine din baloane in Chisinau, Moldova

Baloane figurine

Figurine din baloane sunt întotdeauna o surpriză plăcută pentru orice eveniment.
Pentru a cumpăra o figurine din baloane, nu mergeți neapărat la cumpărături, deoarece există un site CadouriOnline. Prin utilizarea acestui serviciu, aveți posibilitatea de a alege figurine din baloane din Chișinău și de a primi comanda la un moment convenabil al zilei. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Selectați în catalogul de produse de pe site-ul web cifrele din bile și adăugați-le în coș. Atunci când efectuați o achiziție pe site-ul nostru, clientul ar trebui să scrie informații de contact. Dacă aveți întrebări la plasarea comenzii - contactați managerul. Consultantul firmei CadouriOnline vă va scuti de dificultăți la plasarea comenzii și va grăbi procesul de înregistrare. După finalizarea cererii, curierul va livra imediat piesele de pe bile la adresa corectă din Moldova. La cererea clientului, managerul poate să comunice persoanei pentru care se pregătește o surpriză sau să facă un cadou neașteptat. Toată lumea va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

Intrebari frecvente pe site

🚚   Conditiile de lucru a serviciului de livrare

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 lei. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, variaza in dependenta de destinatie si se decide la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Selectia de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🌸   Cum selectam un buchet de flori in dar?

 •   🌻   Pentru o tinara domnisoara cel mai bine sa comandati flori cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere impecabila pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa inminati femeii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌷   Buchetele pentru receptii de afaceri trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor parea, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele stralucitoare in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Galbenele - Gelozie
 •   🌸   Trandafir rosu - Marturisirea unei dragoste enorme
 •   🌸   Zambila - Joc, distractie
 •   🌸   Gaultheria - Armonie
 •   🌸   Mirt - Bucurie
 •   🌸   Anemona - Sinceritate