preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Anenii Noi

Zi si noapte livrarea compozitiilor din flori si cadourilor Surprize La Usa Ta Anenii Noi

Cos cu flori – este un dar exceptional. Cu sustinerea acestui dar dumneavoastra puteti sa demonstrati ceea ce simtiti fata de persoana valoroasa, sa accentuati gradul de stima sau pur si simplu sa mariti dispozitia pe perioada zilei. Pe site-ul cadourilor si florilor nostru CadouriOnline puteti sa cumparati un cadou pentru un esential pentru dumneavoastra eveniment in oricare perioada. Buchet, cos cu cadouri sau orice cadou delicat, vom livra atent, si in perioada indicata de dumneavoastra. Online magazinul nostru de flori si cadouri presteaza 2 variante foarte comode de livrare a comenzii dumneavoastra:

 • - in decursul zilei
 • - in timpul ales de dumneavoastra

Online magazinul nostru de cadouri si flori va ofera posibilitatea sa achizitionati compozitii florale sau seturi cadou cu livrare doar in citeva click-uri datorita serviciului nostru Surprize La Usa Ta.

 

Floristii internet magazinului nostru de cadouri lucreaza cu flori din toate tarile faimoase! Specialistii nostri cu entuziasm alcatuiesc autentice capodopere din flori. In calitate de o completare placuta la buchet dumneavoastra puteti alege cadouri din ciocolata, un urs mare de plus sau o felicitare.

In ce fel se poate de realizat comanda Surprize La Usa Ta in Anenii Noi?

Internet magazinul de cadouri CadouriOnline lucreaza non stop. Cu scopul de a comanda serviciul de express livrare Surprize La Usa Ta Anenii Noi trebuie numai de ales buchetul de flori favorit, de pus in cos si de specificat timpul si adresa exacta de livrare. Sa introduceti plata pentru cumparatura dumneavoastra puteti conform metodelor indicate mai jos:

 • - in numerar
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - Webmoney, Paypal, Yandex, Qiwi, Bitcoin si asa mai departe

Dupa ce comanda va fi inregistrata cu dumneavoastra va lua legatura managerul si va afla detaliile necesare.

 

Personalul internet magazinului nostru de flori vor face o compozitie cu exactitate ca in imaginele din catalogul nostru. Serviciul de express livrare dispune de transport cu camere de inghetare profesionale. Aceasta semnifica, ca la adresa indicata vor aduce flori in stare perfecta.

Noi va oferim:

Posibil, va intereseaza:

👑   Cele mai nemaipomenite compozitii din flori anul 2020-2021

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

♛   Top floral

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si eleganti arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate imensa la colectarea buchetelor
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si mereu se bucura de o faima la alcatuirea buchetelor
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Liliac - Prima iubire
 •   🌸   Iasomie - Sensibilitate
 •   🌸   Zambila - Joc, distractie
 •   🌸   Gaultheria - Armonie
 •   🌸   Nufar - Elocventa
 •   🌸   Ambrozie - Dragoste reciproca