preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Basarabeasca

Flori si cadouri cu livrare de la Surprize La Usa Ta Basarabeasca

Buchet de flori – este un dar exceptional. Cu ajutorul internet magazinului de livrare a florilor si cadourilor dumneavoastra puteti sa aratati profunzimea sentimentelore fata de persoana apropiata sufletului, sa accentuati gradul de stima sau pur si simplu sa mariti dispozitia pe durata zilei. Pe site-ul cadourilor si florilor nostru CadouriOnline dumneavoastra aveti posibilitatea sa cumparati o surpriza pentru unul sau altul eveniment zi si noapte. Buchet de flori, cos cadou cu fructe sau orice alta atentie, vom livra cu precautie, si la timpul indicat de dumneavoastra. Serviciul nostru non-stop express livrare recomanda 2 variante foarte comode de livrare a comenzii dumneavoastra:

 • - in decursul zilei de la momentul achitarii cumparaturii
 • - in timpul exact indicat

Compania noastra va propune posibilitatea sa cumparati buchete de flori sau seturi cadou cu livrare doar in citeva click-uri datorita functiei noastre Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri fac buchete din flori din toate tarile faimoase! Specialistii nostri cu interes alcatuiesc autentice creatii din flori. In calitate de o completare nemaipomenita la buchetul de flori dumneavoastra puteti alege un tort unic, o jucarie de plus sau o draguta felicitare.

Cum se poate de achitat comanda Surprize La Usa Ta in Basarabeasca?

Magazinul nostru lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Pentru a inregistra serviciul Surprize La Usa Ta Basarabeasca este de ajuns de selectionat buchetul de flori favorit, de adaugat in cos si de indicat modalitatea si adresa exacta de express livrare. Sa achitati pentru cadoul comandat sau flori dumneavoastra puteti conform metodelor aratate mai jos:

 • - in numerar curierului sau la noi in oficiu
 • - cu cardul bancar
 • - cu bani electronici si criptomoneda

Dupa inregistrarea cererii, va va scrie operatorul si va specifica detaliile comenzii.

 

Floristii companiei noastre vor alcatui o compozitie florala exact ca in imaginele din catalogul nostru. Service-ul de livrare dispune de transport auto cu camere de inghetare profesionale. Aceasta inseamna, ca la adresa indicata vor livra flori intr-adevar proaspete in stare ideala.

Internet magazinul nostru va recomanda:

Aceasta este interesant

🌹   Noi va vom ajuta sa alegeti un buchet de trandafiri

🚚   Cit costa livrarea florilor din Chisinau in alte orase ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Buneti  -  Costul: 112 MDL
 •   🚚   Chisinau - Bic  -  Promo-Pret: 151 MDL
 •   🚚   Chisinau - Frumusica  -  Costul: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Comrat  -  Costul: 757 MDL
 •   🚚   Chisinau - Donduseni  -  Costul livrarii: 1310 MDL
 •   🚚   Chisinau - Singerei  -  Costul: 821 MDL

♛   Тop 5 cele mai populare flori

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si eleganti arata intr-adevar regal, si de aceea nu este surprinzator, ca acestia se bucura de popularitate mare la crearea buchetelor de flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul infloririi naturii si intotdeauna se bucura de o mare popularitate la alcatuirea buchetelor
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod traditional, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌹   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌻   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌷   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🍀   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 1100 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌼   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌺   5  -  Academicienii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.