preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Briceni

Flori si cadouri de la Surprize La Usa Ta Briceni

Flori cu dulciuri – este un cadou deosebit. Cu sustinerea service-ului nostru de express livrare a cadourilor si florilor puteti sa aratati ceea ce simtiti fata de persoana iubita, sa accentuati gradul de stima sau pur si simplu sa mariti dispozitia pe perioada zilei. In online magazinul de cadouri si flori nostru CadouriOnline dumneavoastra aveti posibilitatea sa comandati un dar cu livrare la domiciliu pentru un esential pentru dumneavoastra eveniment zi si noapte. Un nemaipomenit buchet de flori, cos cadou sau absolut orice cadou delicat, vom livra grijuliu, si in intervalul de timp indicat de dumneavoastra. Serviciul nostru de livrare recomanda doua variante foarte comode de express livrare a comenzii inregistrate de dumneavoastra:

 • - in decursul zilei
 • - in timpul indicat de dumneavoastra

Site-ul nostru va ofera posibilitatea sa cumparati compozitii florale sau seturi cadou cu livrare doar in citeva click-uri datorita serviciului nostru Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri lucreaza cu flori din diferite tari! Angajatii nostri cu interes creeaza reale opere de savirsite din flori. In calitate de o completare placuta la buchet dumneavoastra puteti alege cadouri din ciocolata, o jucarie de plus mare sau o felicitare.

Comanda si plateste serviciile de livrare Surprize La Usa Ta Briceni

Magazinul nostru de flori lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Pentru a comanda serviciul de livrare Surprize La Usa Ta Briceni trebuie doar de selectionat compozitia favorita din flori vii, de adaugat in cos si de specificat modalitatea si adresa de livrare. Sa achitati pentru buchetul comandat de flori sau cadou dumneavoastra puteti conform metodelor mentionate mai jos:

 • - in numerar
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - cu bani electronici

Dupa ce comanda va fi inregistrata, va va scrie operatorul nostru si va specifica toate detaliile.

 

Angajatii companiei noastre vor face o compozitie din flori vii exact ca in imaginele din catalog. Serviciul de express livrare detine transport cu aparate de racire distinctive. Din aceasta reiese, ca la adresa indicata vor aduce flori in stare perfecta.

Noi va oferim:

Intrebari si raspunsuri interesante

💲   Cum achitam produsul ales?

 •   💲   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, de exemplu: webmoney, yandex money, PAYPAL, Bitcoin si altele....
 •   💰   Achitare cu cardul: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💰   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💸   Achitare in numerar

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

🌷   Cum selectam corect un buchet de flori?

 •   🌺   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete stralucitoare mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
 •   🌺   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor arata, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori stralucitoare in mod ideal se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌻   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌼   1  -  Cea mai mica floare de pe planeta, are diametrul nu mai mult de, 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 94 centimetri aceasta cintareste in jur de 12 kilograme.
 •   🌷   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌻   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea intruchipeaza cea mai raspindita floare pentru buchete.
 •   🌷   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌷   5  -  Cea mai inalta floare in Lume se dezvolta in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kilograme, iar grosimea trunchiului este de pina la 5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si raspindeste un miros stupefiant de amoniac.