preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Cahul

Cadouri si buchete de flori de la Surprize La Usa Ta Cahul

Flori – este o atentie remarcabila. Cu ajutorul acestui lucru daruit dumneavoastra puteti sa demonstrati sentimentele dumneavoastra fata de persoana scumpa, sa accentuati gradul de stima sau pur si simplu sa mariti dispozitia pe durata zilei. Pe site-ul nostru de flori nostru CadouriOnline dumneavoastra puteti sa comandati un cadou cu livrare la domiciliu pentru oricare eveniment, si in orice timp comod pentru dumneavoastra. Un imens buchet floral, cos cu cadouri sau orice cadou delicat, vom livra cu precautie, si exact la timp. Compania noastra de flori recomanda doua modalitati accesibile de express livrare a comenzii:

 • - in decursul zilei de la momentul achitarii cumparaturii
 • - in timpul exact indicat

Compania noastra va ofera posibilitatea sa achizitionati buchete de flori sau cosuri cadou cu livrare rapid si simplu datorita serviciului nostru Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri fac buchete din flori din toate tarile faimoase! Angajatii nostri cu insufletire creeaza autentice creatii din flori. In calitate de o completare nemaipomenita la buchetul de flori dumneavoastra puteti alege dulciuri, o jucarie de plus sau o felicitare.

Inregistreaza si plateste serviciile de livrare Surprize La Usa Ta Cahul

Magazinul nostru lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Cu scopul de a comanda serviciul de express livrare Surprize La Usa Ta Cahul trebuie doar de selectionat compozitia favorita din flori, de adaugat in cos si de indicat modalitatea si adresa exacta de express livrare. Sa achitati pentru buchetul comandat de flori sau cadou dumneavoastra puteti conform procedeelor indicate mai jos:

 • - in numerar
 • - cu cardul bancar
 • - cu bani electronici

Dupa ce veti inregistra comanda, va telefona floristul nostru si va specifica detaliile comenzii.

 

Floristii companiei noastre vor realiza o compozitie din flori exact ca in pozele din catalog. Serviciul nostru de express livrare dispune de transport cu camere de inghetare specifice. Aceasta inseamna, ca la domiciliul indicat de dumneavoastra vor livra flori in stare perfecta.

Serviciul nostru de livrare va recomanda:

Intrebari si raspunsuri

🌼   Floristii nostri va recomanda urmatoarele 5 compozitii din flori:

🚚   Livrarea florilor si cadourilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Vadul lui Voda  -  Costul livrarii: 207 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ghidighici  -  Costul: 159 MDL
 •   🚚   chisinau - Goianul (Nou)  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Otaci  -  Costul: 1493 MDL
 •   🚚   Chisinau - Drochia  -  Costul livrarii: 1442 MDL
 •   🚚   Chisinau - Singerei  -  Costul: 821 MDL

♛   Тop flori populare

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii impecabili si fermecatori arata literalmente regeste, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate mare la crearea buchetelor de flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul trezirii naturii si mereu se bucura de o mare popularitate la colectarea buchetelor de flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — Potrivit datelor statisticii, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌻   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🍀   1  -  Cea mai mica floare din lume, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 cm aceasta cintareste in jur de 13 kg.
 •   🌸   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌹   3  -  Omenirea a cultivat in jur de 50 000 de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌻   5  -  Cea mai inaltata floare in natura este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 45 kilograme, iar grosimea trunchiului este de pina la 4.5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne si emana un miros stupefiant de sulf.