preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Calarasi

Zi si noapte livrarea compozitiilor din flori si cosurilor cu cadou Surprize La Usa Ta Calarasi

Flori cu dulciuri – este un dar exceptional. Cu sustinerea acestui lucru daruit puteti sa aratati sentimentele dumneavoastra fata de persoana apropiata sufletului, sa scoateti in evidenta nivelul de consideratie sau sa imbunatatiti starea sufleteasca pe durata zilei. In online shop-ul nostru CadouriOnline dumneavoastra aveti posibilitatea sa comandati serviciul Surprize La Usa Ta Călărași pentru orice eveniment, si in orice interval comod pentru dumneavoastra. Buchet, ornament pentru sarbatoare, cos cadou din fructe sau absolut orice alta atentie, vom aduce atent, si intotdeauna la timp. Serviciul nostru non-stop de livrare prezinta doua modalitati accesibile de livrare a cadoului dumneavoastra:

 • - in decursul intregii zile
 • - in timpul indicat de dumneavoastra

Online magazinul de cadouri va ofera posibilitatea sa comandati flori sau cadouri cu livrare rapid si simplu datorita functiei Surprize La Usa Ta.

 

Floristii online magazinului nostru de flori fac buchete din flori din diferite tari! Angajatii nostri cu entuziasm alcatuiesc adevarate opere desavirsite din flori. In calitate de o completare placuta la compozitia florala dumneavoastra puteti alege balonase, un urs din plus sau un card de felicitare.

Cum se poate de intocmit comanda Surprize La Usa Ta in Calarasi?

Magazinul nostru lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Cu scopul de a comanda serviciul Surprize La Usa Ta Călărași trebuie numai de ales compozitia favorita din flori vii, de pus in cos si de specificat timpul si adresa de livrare. Sa introduceti plata pentru cadoul comandat sau flori dumneavoastra puteti conform procedeelor specificate mai jos:

 • - in numerar
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - cu bani electronici

Dupa ce veti inregistra comanda, va telefona operatorul nostru si va afla toate detaliile.

 

Floristii online magazinului nostru de flori si cadouri vor alcatui o compozitie identica ca in fotografiile din online catalogul nostru. Serviciul nostru de express livrare detine transport auto cu camere de racire profesionale. Din aceasta reiese, ca la locul de trai indicat de dumneavoastra vor livra flori intr-adevar proaspete in stare ideala.

Surprize La Usa Ta Calarasi recomanda:

Intrebari curente

🚚   Conditiile de livrare non-stop a florilor si cadourilor

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale RM?   -  Noi livram prin toata Republica Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Costul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se decide la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Cum sa alegeti flori si cadouri pentru un eveniment sau altul?

🌷   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌻   Pentru domnisoare tinere mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere perfecta pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti doamnei inimii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cantitatea carora corespunde cu data.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru receptii de afaceri trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor arata, ca minimum, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌸   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori stralucitoare cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌹   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌼   1  -  Mugurii florilor se inchid pe timp de noapte, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🍀   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌻   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌷   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌺   5  -  Exista o legenda curioasa despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».