preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Causeni

Livrarea florilor Surprize La Usa Ta Causeni

Baloane – este un dar nemaipomenit. Cu sustinerea acestui gest de atentie la dumneavoastra este posibilitatea sa aratati profunzimea sentimentelore fata de persoana draga, sa accentuati nivelul de pretuire sau sa ridicati starea sufleteasca pe toata ziua. Pe site-ul florilor nostru CadouriOnline puteti sa procurati un dar pentru oricare eveniment, si in orice timp corespunzator pentru dumneavoastra. Un imens buchet de flori, cos cu cadouri, cos cadou cu legume sau orice cadou delicat, vom livra atent, si mereu la timp. Serviciul nostru non-stop de livrare recomanda doua variante accesibile de livrare a comenzii:

 • - in decursul intregii zile
 • - in timpul indicat de dumneavoastra

Site-ul nostru va ofera posibilitatea sa comandati buchete de flori sau cadouri cu livrare rapid si simplu datorita serviciul Surprize La Usa Ta.

 

Floristii online magazinului nostru de cadouri si flori fac compozitii din flori livrate din toate tarile faimoase! Specialistii nostri cu entuziasm creeaza autentice creatii din flori. In calitate de o completare placuta la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege cadouri din dulciuri, un urs mare de plus sau o felicitare.

Comanda si plateste serviciile de express livrare Surprize La Usa Ta Causeni

Online magazinul de flori CadouriOnline lucreaza la orice ora. Cu scopul de a comanda serviciul Surprize La Usa Ta Căușeni trebuie numai de ales buchetul de flori favorit, de adaugat in cos si de indicat timpul si locul de express livrare. Sa introduceti plata pentru comanda voastra dumneavoastra puteti conform metodelor specificate mai jos:

 • - in numerar
 • - cu cardul bancar
 • - cu bani electronici

Dupa ce comanda va fi inregistrata, va va scrie managerul si va specifica detaliile.

 

Angajatii companiei noastre vor alcatui o compozitie cu exactitate ca in pozele din catalog. Serviciul de livrare detine transport auto cu aparate de inghetare distinctive. Din aceasta reiese, ca la domiciliul specificat de dumneavoastra vor livra flori in stare perfecta.

Online magazinul nostru va recomanda:

TOP 4 intrebari

🚚   Conditiile de lucru a serviciului de livrare

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Moldovei.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Pretul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Idei creative de cadouri si buchete de flori pentru orice eveniment

🌻   Cum alegem corect un buchet de flori in dar?

 •   🌹   Pentru domnisoare tinere mai bine sa comandati buchete de flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere perfecta pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa daruiti doamnei inimii un unic trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cifra carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor parea, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌻   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori festive mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Limbajul enigmatic al florilor

 •   🌸   Galbenele - Gelozie
 •   🌸   Trandafir alb - Perfectiune
 •   🌸   Feriga - Magie
 •   🌸   Narcisa - Narcisism
 •   🌸   Philodendron - Incredere
 •   🌸   Magnolie - Perseverenta