cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone
close
Selectarea parametrilor
Afișare produse pe pagină:
 • 10
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
În ordine crescătoare
În ordine descrescătoare
Nu aplicați
preț
Cauta
Ștergeți filtrul
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Falesti

0

NON STOP livrarea buchetelor de flori si cadourilor Surprize La Usa Ta Falesti

Buchet de flori – este un cadou unic. Cu sustinerea service-ului nostru de express livrare a cadourilor dumneavoastra puteti sa aratati atitudinea dumneavoastra fata de persoana scumpa, sa scoateti in evidenta gradul de stima sau sa imbunatatiti starea sufleteasca pe ziua de azi. Pe site-ul cadourilor si florilor nostru CadouriOnline puteti sa cumparati o surpriza cu livrare la domiciliu pentru absolut orice eveniment, si in orice timp potrivit pentru dumneavoastra. Buchet de flori, ornament pentru sarbatoare sau orice alta surpriza, vom livra grijuliu, si in intervalul de timp indicat de dumneavoastra. Serviciul nostru non-stop express livrare prezinta 2 modalitati comode de livrare a achizitiei dumneavoastra:

 • - in decursul intregii zile
 • - in timpul exact

Compania noastra va propune posibilitatea sa comandati aranjamente florale sau cosuri cadou cu livrare rapid si simplu datorita serviciul Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri fac compozitii florale din flori aduse din diferite tari! Angajatii nostri cu inspiratie creeaza adevarate opere desavirsite din flori. In calitate de o completare placuta la buchetul din flori dumneavoastra puteti alege balonase, un urs mare de plus sau o interesanta felicitare.

Comanda si plateste serviciul de Surprize La Usa Ta Falesti

Magazinul nostru lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Cu scopul de a inregistra serviciul de express livrare Surprize La Usa Ta Fălești trebuie numai de stabilit compozitia din flori favorita| buchetul favorit, de adaugat in cos si de indicat timpul si locul de livrare. Sa achitati pentru cumparatura dumneavoastra puteti conform metodelor indicate mai jos:

 • - in numerar curierului sau in oficiul nostru
 • - cu cardul bancar
 • - cu ajutorul resurselor de achitare electronice

Dupa ce comanda va fi inregistrata, va va scrie operatorul si va afla detaliile.

 

Floristii companiei noastre vor alcatui o compozitie florala intocmai ca in imaginele din online catalogul nostru. Service-ul de express livrare detine transport cu camere de inghetare profesionale. Aceasta inseamna, ca la domiciliul specificat de dumneavoastra vor aduce flori in stare perfecta.

Serviciul nostru de livrare va propune:

Cele mai populare intrebari

🚚   Informatie despre livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🚚   Pretul pentru livrarea florilor si cadourilor pe teritoriul Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Vatra  -  Costul: 171 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cruzesti  -  Costul: 144 MDL
 •   🚚   Chisinau - Fauresti  -  Pretul: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Orhei  -  Promo-Pret: 399 MDL
 •   🚚   Chisinau - Donduseni  -  Promo-Pret: 1310 MDL
 •   🚚   Chisinau - Singerei  -  Costul livrarii: 821 MDL

♛   Care flori sunt cele mai populare?

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii nemaipomeniti si eleganti arata literalmente regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate imensa la alcatuirea compozitiilor din flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul infloririi naturii si mereu se bucura de o grandioasa popularitate la alcatuirea buchetelor de flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod clasic, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌼   1  -  Florile se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌼   2  -  In Brahmanism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru salvarea de maladii.
 •   🌸   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa gindacii.
 •   🌻   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌸   5  -  Academicienii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.

De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?

Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului