preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Maiac

Livrarea cadourilor si florilor Surprize La Usa Ta Maiac

Buchet de flori – este o supriza unica. Cu sustinerea acestui cadou puteti sa aratati iubirea voastra fata de persoana apropiata, sa scoateti in evidenta nivelul de pretuire sau sa sporiti starea sufleteasca pe perioada zilei. Pe site-ul florilor nostru CadouriOnline dumneavoastra puteti sa comandati o surpriza cu livrare pentru un important pentru dumneavoastra eveniment, si in orice interval comod pentru dumneavoastra. Buchet de flori, cos cu cadouri sau orice cadou delicat, vom aduce atent, si exact la timp. Serviciul nostru non-stop de livrare recomanda doua variante comode de livrare a comenzii dumneavoastra:

 • - in decursul intregii zile
 • - in timpul ales de dumneavoastra

Website-ul nostru va ofera posibilitatea sa achizitionati aranjamente florale sau cadouri cu livrare rapid si simplu datorita serviciului nostru Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri lucreaza cu flori din felurite tari! Mesterii nostri cu interes alcatuiesc autentice opere desavirsite din flori. In calitate de o completare buna la buchetul de flori dumneavoastra puteti alege cadouri din dulciuri, o jucarie de plus mare sau o frumoasa felicitare.

Comanda si plateste serviciul de Surprize La Usa Ta Maiac

Magazinul nostru lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Pentru a inregistra serviciul Surprize La Usa Ta Maiac este de ajuns de selectionat compozitia din flori favorita, de adaugat in cos si de specificat modalitatea si adresa de livrare. Sa achitati pentru buchetul comandat de flori sau cadou dumneavoastra puteti conform procedeelor urmatoare:

 • - in numerar
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - cu bani electronici

Dupa ce veti inregistra comanda, va va scrie operatorul nostru si va specifica toate detaliile.

 

Floristii companiei noastre vor face o compozitie florala cu exactitate ca in imaginele din catalog. Serviciul nostru de livrare este echipat cu transport cu camere de racire profesionale. Aceasta semnifica, ca la domiciliul indicat de dumneavoastra vor aduce flori in stare perfecta.

Magazinul nostru va recomanda:

Posibil, ati intrebat:

🌸   Selectia buchetelor din trandafiri de la CadouriOnline

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

🌻   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌻   Pentru domnisoare tinere mai bine sa alegeti flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere ideala pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa inminati femeii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati pentru jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cifra carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌷   Buchetele de flori pentru evenimente oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile de afaceri vor parea, cel putin, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌺   Compozitiile de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Cum prelungim viata florilor asezate in apa?

 •   🍜   -  Umpleti vaza pentru flori cu apa racoroasa clocotita de 10-13 grade si dati-i apei sa stea, va fi de ajuns o ora
 •   ✂   -  In timp ce apa se pregateste taiati un pic florile
 •   🌊   -  Mai departe, asezati florile taiate in apa
 •   🌊   -  Nu uitati zilnic sa schimbati apa
 •   🌂   -  Cind veti schimba apa, incercati, ca aceasta sa nu atinga petalele
 •   🙏   -  Vaza cu flori trebuie sa fie amplasata intr-un loc racoros
 •   🙅   -  Ocoliti curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Luati in considerare vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu alte flori, amplasati-le intr-o vaza separata