preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Marculesti

Cadouri si buchete de flori de la Surprize La Usa Ta Marculesti

Cosuri cadou – este o atentie remarcabila. Cu ajutorul acestui dar puteti sa demonstrati ceea ce simtiti fata de persoana scumpa, sa scoateti in evidenta gradul de pretuire sau sa ridicati dispozitia pe ziua de azi. In internet-magazinul de cadouri si flori nostru CadouriOnline dumneavoastra puteti sa comandati serviciul Surprize La Usa Ta Mărculești pentru un important pentru dumneavoastra eveniment, si in orice timp comod pentru dumneavoastra. Buchet, cos cadou cu legume sau absolut orice alta cadou, vom aduce atent, si exact la timp. Online magazinul nostru de cadouri presteaza doua variante foarte comode de livrare a comenzii dumneavoastra:

 • - in decursul zilei
 • - in timpul exact indicat de dumneavoastra

Compania noastra va propune posibilitatea sa achizitionati flori sau seturi cadou cu livrare rapid si simplu datorita serviciului nostru Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri creeaza compozitii florale din flori aduse din toate tarile faimoase! Floristii nostri cu inspiratie alcatuiesc adevarate creatii din flori. In calitate de o completare placuta la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege cadouri din dulciuri, o jucarie de plus sau o felicitare.

Cum se poate de achitat achizitia Surprize La Usa Ta in Marculesti?

Magazinul nostru de flori lucreaza zi si noapte si fara zile de ohihna. Pentru a inregistra serviciul de livrare Surprize La Usa Ta Mărculești trebuie doar de selectionat buchetul favorit, de pus in cos si de specificat timpul si adresa exacta de express livrare. Sa introduceti plata pentru cumparatura dumneavoastra puteti conform metodelor specificate mai jos:

 • - in numerar curierului sau la noi in oficiu
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - cu ajutorul banilor electronici si criptomonezii

Dupa ce veti inregistra comanda, va va scrie managerul nostru si va afla detaliile comenzii.

 

Personalul internet magazinului nostru de flori si cadouri vor face o compozitie din flori vii cu exactitate ca in fotografiile din catalogul nostru. Serviciul de express livrare este echipat cu transport auto cu camere de racire deosebite. Din aceasta reiese, ca la domiciliul indicat de dumneavoastra vor aduce flori in stare perfecta.

Online magazinul nostru va recomanda:

Intrebari curente

🌻   Care buchete de flori noi va putem recomanda?

🚚   Cit costa livrarea in alte regiuni populate ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Durlesti  -  Promo-Pret: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ghidighici  -  Pretul: 159 MDL
 •   🚚   chisinau - Goianul (Nou)  -  Pretul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Balti  -  Promo-Pret: 1007 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cantemir  -  Costul livrarii: 827 MDL
 •   🚚   Chisinau - Nisporeni  -  Costul: 634 MDL

♛   Cele mai populare flori in online-magazinul nostru

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii minunati si eleganti arata literalmente regal, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate mare la colectarea buchetelor de flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul infloririi naturii si mereu se bucura de o faima la colectarea buchetelor
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod traditional, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌻   1  -  Cea mai minuscula floare in natura, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 94 centimetri greutatea acesteia prevede 13 kg.
 •   🌻   2  -  In Brahmanism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de boli.
 •   🌷   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa gindacii.
 •   🍀   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌸   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».