preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Ocnita

Livrarea florilor si cadourilor Surprize La Usa Ta Ocnita

Cos cu flori – este un cadou unic. Cu sustinerea acestui gest de atentie la dumneavoastra este posibilitatea sa aratati atitudinea dumneavoastra fata de persoana apropiata sufletului, sa accentuati nivelul de respect sau sa imbunatatiti dispozitia pe durata zilei. In internet-magazinul de flori si cadouri nostru CadouriOnline dumneavoastra puteti sa comandati serviciul Surprize La Usa Ta Ocnița pentru oricare eveniment, si in orice interval corespunzator pentru dumneavoastra. Buchet de flori, ornament pentru sarbatoare sau absolut orice cadou delicat, vom livra grijuliu, si intotdeauna la timp. Serviciul nostru de livrare propune doua variante accesibile de express livrare a comenzii:

 • - in decursul intregii zile
 • - in timpul exact indicat de dumneavoastra

Site-ul nostru va propune posibilitatea sa achizitionati buchete de flori sau baloane cu livrare doar in citeva click-uri datorita serviciul Surprize La Usa Ta.

 

Floristii online magazinului nostru de cadouri si flori lucreaza cu flori din felurite tari! Angajatii nostri cu inspiratie alcatuiesc reale opere desavirsite din flori. In calitate de o completare buna la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege balonase din helium, o jucarie de plus mare sau o draguta felicitare.

Inregistreaza si plateste serviciul de Surprize La Usa Ta Ocnita

Online magazinul de cadouri CadouriOnline lucreaza la orice ora. Pentru a comanda serviciul de livrare Surprize La Usa Ta Ocnița este de ajuns de stabilit buchetul favorit, de pus in cos si de specificat timpul exact si locul de livrare. Sa achitati pentru comanda dumneavoastra puteti conform metodelor mentionate mai jos:

 • - in numerar curierului sau in oficiul nostru
 • - cu cardul bancar
 • - cu ajutorul oricarei sisteme de plata electronica, dar si criptomoneda

Dupa intocmirea cererii, va va scrie managerul nostru si va specifica toate detaliile.

 

Angajatii companiei noastre vor realiza o compozitie florala identica ca in fotografiile din online catalogul nostru. Service-ul de livrare este echipat cu transport cu aparate de inghetare specifice. Din aceasta reiese, ca la adresa indicata vor aduce flori intr-adevar proaspete in stare ideala.

Serviciul nostru de livrare va propune:

FAQ

🤑   Metode de achitare

 •   💰   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, precum: Bitcoin, paypal, webmoney, Yandex money, QIWI si asa mai departe...
 •   💲   Achitare cu ajutorul cardului bancar: Visa, Mastercard, American Express, Discover
 •   💸   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💸   Achitare in numerar la noi in oficiu sau la primire curierului

🌷  🎁   Selectiile noastre de flori si cadouri

🎥   Procesul de livrare la video

🌷   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌻   1  -  Florile se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌼   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌻   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌹   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🍀   5  -  Exista o legenda curioasa despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».