preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Slobozia

Livrarea cadourilor si florilor Surprize La Usa Ta Slobozia

Baloane – este un dar nemaipomenit. Cu ajutorul magazinului de livrare a cadourilor si florilor la dumneavoastra este posibilitatea sa aratati ceea ce simtiti fata de persoana valoroasa, sa scoateti in evidenta gradul de consideratie sau sa imbunatatiti dispozitia pe perioada zilei. In online magazinul de cadouri si flori nostru CadouriOnline dumneavoastra puteti sa achizitionati un cadou cu livrare la domiciliu pentru un esential pentru dumneavoastra eveniment in orice perioada. Buchet de flori, baloane sau orice alta surpriza, vom livra grijuliu, si exact la timp. Magazinul nostru de flori si cadouri recomanda 2 variante comode de express livrare a cadoului dumneavoastra:

 • - in decursul zilei
 • - in timpul exact indicat de dumneavoastra

Internet magazinul nostru de flori si cadouri va ofera posibilitatea sa comandati aranjamente florale sau seturi cadou cu livrare rapid si simplu datorita functiei noastre Surprize La Usa Ta.

 

Floristii online magazinului nostru de cadouri realizeaza buchete din flori din diferite tari! Floristii nostri cu interes creeaza adevarate opere desavirsite din flori. In calitate de o completare nemaipomenita la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege baloane, o jucarie de plus sau un card de felicitare.

In ce fel se poate de realizat comanda Surprize La Usa Ta in Slobozia?

Online magazinul de flori si cadouri CadouriOnline lucreaza non stop. Pentru a comanda serviciul de livrare Surprize La Usa Ta Slobozia trebuie doar de selectionat buchetul de flori favorit, de adaugat in cos si de indicat timpul si locul de express livrare. Sa achitati pentru cumparatura voastra dumneavoastra puteti conform metodelor mentionate mai jos:

 • - in numerar curierului sau la noi in oficiu
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - cu ajutorul banilor electronici si criptomonezii

Dupa ce veti inregistra comanda cu dumneavoastra va lua legatura operatorul si va afla toate detaliile.

 

Floristii companiei noastre vor alcatui o compozitie florala identica ca in imaginele din catalog. Serviciul de express livrare are in posesie transport auto cu aparate de inghetare deosebite. Aceasta inseamna, ca la domiciliul indicat de dumneavoastra vor livra flori intr-adevar proaspete in stare ideala.

Surprize La Usa Ta Slobozia recomanda:

FAQs

🌼   Selectia compozitiilor florale de la CadouriOnline

🚚   Pretul livrarii cadourilor si florilor in diferite orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Buneti  -  Costul: 112 MDL
 •   🚚   Chisinau - Gratiesti  -  Costul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Revaca  -  Costul: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ialoveni  -  Costul: 220 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cantemir  -  Promo-Pret: 827 MDL
 •   🚚   Chisinau - Lipcani  -  Costul: 1672 MDL

♛   Тop 5 cele mai populare flori

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si rafinati arata literalmente regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate mare la alcatuirea compozitiilor din flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si mereu se bucura de o mare popularitate la crearea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — Potrivit datelor statisticii, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌺   Top particularitati interesante despre flori

 •   🍀   1  -  Mugurii florilor se inchid pe timp de noapte, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌻   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌸   3  -  Omenirea a descoperit mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii simbolizeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🌼   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌷   5  -  Cea mai inaltata floare pe planeta creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne si emite un miros stupefiant de sulf.