preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Taraclia

Comanda livrarea florilor Surprize La Usa Ta Taraclia

Cos cu flori – este un cadou deosebit. Cu sustinerea acestui lucru daruit puteti sa aratati sentimentele dumneavoastra fata de persoana scumpa, sa scoateti in evidenta gradul de respect sau sa imbunatatiti dispozitia pe absolut toata ziua. In online magazinul nostru CadouriOnline dumneavoastra aveti posibilitatea sa cumparati un dar cu livrare pentru orice eveniment zi si noapte. Buchet, cos cadou din fructe sau orice cadou delicat, vom aduce grijuliu, si mereu la timp. Serviciul nostru non-stop express livrare recomanda 2 modalitati foarte comode de livrare a comenzii dumneavoastra:

 • - in decursul intregii zile
 • - in timpul exact

Site-ul nostru va ofera posibilitatea sa achizitionati compozitii florale sau baloane cu livrare doar in citeva click-uri datorita serviciul Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri realizeaza buchete din flori din toate tarile faimoase! Mesterii nostri cu insufletire alcatuiesc reale opere desavirsite din flori. In calitate de o completare buna la compozitia din flori dumneavoastra puteti alege un tort unic, o jucarie de plus sau un card de felicitare.

Comanda si plateste serviciul de Surprize La Usa Ta Taraclia

Online magazinul de cadouri si flori CadouriOnline lucreaza la orice ora. Pentru a comanda serviciul Surprize La Usa Ta Taraclia este de ajuns de ales buchetul favorit din flori, de adaugat in cos si de specificat timpul si adresa de express livrare. Sa achitati pentru florile comandate sau cadouri dumneavoastra puteti conform metodelor urmatoare:

 • - in numerar
 • - cu cardul bancar
 • - cu ajutorul banilor electronici si criptomonezii

Dupa inregistrarea comenzii, va va telefona operatorul nostru si va specifica detaliile comenzii.

 

Floristii online magazinului nostru de flori si cadouri vor alcatui o compozitie florala cu exactitate ca in imaginele din catalogul nostru. Serviciul de livrare are in posesie transport cu camere de racire profesionale. Aceasta semnifica, ca la domiciliul indicat de dumneavoastra vor livra flori intr-adevar proaspete in stare ideala.

Noi va oferim:

Lista Intrebarilor si Raspunsurilor Frecvente

🌻   Buchete de trandafiri de la cei mai buni floristi din Moldova

🚚   Cit costa livrarea florilor in alte orase ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Staunceni  -  Costul: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dumbrava  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Condrita  -  Pretul: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cahul  -  Promo-Pret: 1120 MDL
 •   🚚   Chisinau - Criuleni  -  Costul: 336 MDL
 •   🚚   Chisinau - Nisporeni  -  Costul livrarii: 634 MDL

🎥   Video-urile noastre

🌻   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌸   1  -  Cea mai micuta floare din lume, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 cm greutatea acesteia prevede 10 kilograme.
 •   🍀   2  -  In Krishnaism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de boli.
 •   🌷   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌼   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌻   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».