preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Surprize la usa ta Tiraspol

NON STOP livrarea compozitiilor din flori si cosurilor cu cadou Surprize La Usa Ta Tiraspol

Cos cu flori – este un dar nemaipomenit. Cu ajutorul acestui gest de atentie la dumneavoastra exista posibilitatea sa aratati atitudinea dumneavoastra fata de persoana apropiata, sa accentuati gradul de consideratie sau sa imbunatatiti dispozitia pe perioada zilei. In online magazinul de flori nostru CadouriOnline puteti sa comandati serviciul Surprize La Usa Ta Tiraspol pentru un fundamental pentru dumneavoastra eveniment in orice perioada. Un frumos buchet floral, cos cadou cu fructe sau orice alta surpriza, vom aduce cu precautie, si in intervalul de timp indicat de dumneavoastra. Online magazinul nostru de cadouri si flori recomanda 2 modalitati accesibile de livrare a cadoului dumneavoastra:

 • - in decursul zilei
 • - in timpul indicat de dumneavoastra

Compania noastra va propune posibilitatea sa cumparati aranjamente florale sau baloane cu livrare doar in citeva click-uri datorita functiei noastre Surprize La Usa Ta.

 

Floristii nostri lucreaza cu flori din diferite tari! Specialistii nostri cu interes alcatuiesc autentice opere desavirsite din flori. In calitate de o completare nemaipomenita la buchet dumneavoastra puteti alege cadouri din dulciuri, o jucarie de plus mare sau un card de felicitare.

Comanda si plateste serviciile de express livrare Surprize La Usa Ta Tiraspol

Online magazinul de cadouri si flori CadouriOnline lucreaza la orice ora. Pentru a inregistra serviciul Surprize La Usa Ta Tiraspol trebuie doar de selectionat compozitia favorita din flori, de pus in cos si de indicat modalitatea si adresa de livrare. Sa achitati pentru buchetul comandat de flori sau cadou dumneavoastra puteti conform procedeelor urmatoare:

 • - in numerar
 • - cu ajutorul cardului bancar (online)
 • - cu bani electronici si criptomoneda

Dupa ce veti inregistra cererea, va telefona operatorul nostru si va specifica detaliile.

 

Personalul internet magazinului nostru de cadouri si flori vor alcatui o compozitie identica ca in fotografiile din online catalogul nostru. Service-ul de livrare este echipat cu transport cu aparate de racire deosebite. Aceasta inseamna, ca la domiciliul specificat de dumneavoastra vor livra flori in stare perfecta.

Surprize La Usa Ta Tiraspol este:

FAQs

🌼   Care buchet sa comand pentru femeie in cadou?

🚚   Livrarea cadourilor si florilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Vadul lui Voda  -  Promo-Pret: 207 MDL
 •   🚚   Chisinau - Hulboaca  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Frumusica  -  Costul livrarii: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Otaci  -  Pretul: 1493 MDL
 •   🚚   Chisinau - Bender  -  Promo-Pret: 477 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ocnita  -  Pretul: 1678 MDL

♛   Cele mai populare flori pentru buchete

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii impecabili si fermecatori arata intr-adevar regal, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la colectarea buchetelor
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul trezirii naturii si intotdeauna se bucura de o faima la colectarea compozitiilor florale
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod obisnuit, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌼   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌷   1  -  Cea mai mica floare de pe planeta, are diametrul doar 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 94 cm greutatea acesteia prevede 11 kg.
 •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌹   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🍀   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌺   5  -  Cea mai inaltata floare in Lume este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 4.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne si emana un miros stupefiant de amoniac.