preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadou de 14 Februarie pentru el

Cadouri pentru el de 14 februarie

Сautati idei de cadou de 14 februarie pentru el? Căutând cadou de 14 februarie pentru el, acordă atenție magazinului online «CadouriOnline» experții noștri au oferit pentru tine o selecție excelentă despre cadouri 14 februarie! Ziua Îndrăgostiților - o sărbătoare de explicații emoționante, întâlniri amoroase și surprize dulci pentru îndrăgostiți!

De ce să oferi cadouri de 14 februarie? Desigur, să vezi fericirea în ochii unei persoane dragi! Deci, dacă suvenirurile vor arăta foarte emoționante, astfel încât relația dintre iubitori să devină și mai afectuoasă. Ce cadouri pentru el de 14 februarie potsa ofer? În primul rând, trebuie să vă amintiți că aceasta este o sărbătoare simbolică, prin urmare, nu costul unui suvenir, dar destinația este semnificativă. Cadoul este obligat să vorbească despre emoțiile tale.

Idei de cadou de 14 februarie pentru el

În sortimentul de suveniruri pentru 14 februarie, în magazinul online de cadouri «CadouriOnline» puteți comanda livrarea de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților, de exemplu:

Acestea și diverse alte produse sunt prezentări grozave la St. Ziua îndragostiților! Chiar și în magazinul nostru online există baloane cu o temă amoroasă pentru decorarea unei camere – pentru că cuo frumoasă surpriză Ziua Îndrăgostiților poate devein un eveniment frumos. Cu noi vei găsi întotdeauna ceea, ce poți da unui tip pe 14 februarie!

Lista intrebarilor populare

🌼   Care buchet sa cumpar pentru domnisoara in cadou?

🌷  🎁   Care cadou sau flori sa alegeti? Sfaturile specialsitilor nostri

🌹   Cum alegem corect un buchet?

  •   🌼   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine cel mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei persoane tinere.
  •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti doamnei inimii un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu data.
  •   🌸   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Buchetele stralucitoare la sarbatorile oficiale vor arata, cel putin, ciudat.
  •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
  •   🌷   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🍀   Tot ce este mai interesant despre flori

  •   🌼   1  -  Florile se inchid in amurg, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
  •   🌷   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
  •   🌹   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea intruchipeaza cea mai populara floare pentru buchete.
  •   🌸   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
  •   🌻   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».