cart
0
search
Căutare delete search
Des căutat:
flori
phone
close
Selectarea parametrilor
Afișare produse pe pagină:
 • 10
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
În ordine crescătoare
În ordine descrescătoare
Nu aplicați
preț
Cauta
Ștergeți filtrul
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru copii de 2 ani

0

Cautati un cadou copil 2 ani la Chișinău

cadouri pt copii de 2 ani? CadouriOnline - un magazin unde veți găsi cu siguranță ce să cumpărați pentru un băiat timp de 2 ani ca cadou. Compania noastră CadouriOnline prezintă o gamă largă de cadouri unui băiat de 2 ani, cu livrare oriunde în țara noastră. Magazinul online CadouriOnline a ridicat astfel de cadouri pentru un băiat de 2 ani care cu siguranță va atrage destinatarul! Aceste prezentări nu vor ocupa doar spațiul într-un dulap sau un raft. Parcurgeți catalogul, vă așteaptă deja o opțiune potrivită!

Ce pot să-i ofer un băiat de 2 ani ieftin?

Magazinul online CadouriOnline vă oferă posibilitatea de a cumpăra un cadou copil 2 ani, de la care va fi încântat! Pentru a comanda cadouri pt copii de 2 ani, trebuie doar să vizitați site-ul nostru web. Experții noștri vor fi fericiți să vă spună ce să îi oferi unui copil 2 ani. De exemplu, aproape toți copiii sunt foarte îndrăgiți de dulciuri, așa că pentru iubitorii de dulciuri, seturile de cadouri"Asorti", "M&M's" sau un buchet neobișnuit de flori si bomboane vor fi un cadou minunat. De asemenea, un cadou minunat pentru băieții de 2 ani va fi o jucărie moale sau alte jocuri și jucării creative, cosuri cu flori si bomboane, baloane și compoziții din ele.

Idei cadouri pt copii de 2 ani

Ce să-i dai ca cadou copil 2 ani și cum să plasezi o comandă?

Puteți comanda cadouri pt copii în doar câteva minute pe site-ul nostru.CadouriOnline - este o echipă de profesioniști cu experiență vastă, știm cu siguranță ce să oferim ca cadou copii 2 ani. Pentru a cumpăra un cadou pentru un băiat de 2 ani, selectați cadoul care vă interesează și adăugați-l în coș. În continuare, specificați adresa exactă și termenul de livrare. După aceea, plătiți pentru achiziția dvs. în orice mod convenabil pentru dvs. (bani electronici, carduri bancare, numerar la primire). Cu toate acestea, comanda dvs. a fost plasată și va fi livrată de curierii noștri exact la ora specificată!

Intrebari curente

🚚   Conditiile de lucru a serviciului de livrare

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🚚   Cit costa livrarea in alte regiuni populate ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Cricova  -  Promo-Pret: 97 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cruzesti  -  Costul livrarii: 144 MDL
 •   🚚   Chisinau - Humulesti  -  Promo-Pret: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Balti  -  Promo-Pret: 1007 MDL
 •   🚚   Chisinau - Bender  -  Costul: 477 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ocnita  -  Promo-Pret: 1678 MDL

🌹   Cum selectam corect un buchet de flori?

 •   🌹   Pentru domnisoare tinere cel mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere perfecta pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti doamnei inimii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, cantitatea carora corespunde cu virsta jubiliarului.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru evenimente oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la evenimentele oficiale vor arata, cel putin, ciudat.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Florile si semnificatia acestora

 •   🌸   Iberis - Indiferenta
 •   🌸   Primula - Dorinta de a iubi
 •   🌸   Feriga - Magie
 •   🌸   Garoafa roz - Dragoste materna
 •   🌸   Philodendron - Incredere
 •   🌸   Crin alb - Puritate

De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?

Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului