PENTRU CINE
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete de trandafiri si crizanteme in Chisinau, Moldova

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Buchete de trandafiri si crizanteme la comanda

Buchet de trandafiri și crizanteme - un cadou care nu va lăsa nici o fată indiferent!
Pentru a cumpara flori frumoase, nu este necesar sa mergeti in cautarea diferitelor magazine si piete, doar du-te la site-ul CadouriOnline. Pe site-ul CadouriOnline puteți cumpăra buchete frumoase de trandafiri și crizanteme și puteți obține un buchet elegant în orice moment al zilei. Cum să faceți o comandă? Găsiți în catalogul de produse de pe site-ul nostru un buchet neobișnuit de crizanteme și trandafiri și începeți comanda. Când efectuați o achiziție pe site, trebuie să furnizați informații de contact. Dacă aveți întrebări în timp ce faceți o achiziție - contactați managerul nostru. Managerul vă va scuti de complicații atunci când plasați o comandă și vă veți economisi timp. După procesarea aplicației, specialistul nostru va crea un buchet incredibil de crizanteme și trandafiri care vor topi inima oricărei fete. În continuare, angajatul nostru va livra un buchet de la crizanteme și trandafiri către destinatar. La cererea clientului, compania noastră vă poate avertiza doamna sau poate face un cadou neașteptat. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou brusc!

Intrebari uzuale

💰   Modalitati de achitare, alegerea metodei optime de achitare

 •   💲   Webmoney, Yandex Money, Bitcoin, Paypal si altele
 •   💸   Achitare cu ajutorul cardului bancar: Discover, American Express, Mastercard, Visa
 •   💰   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   💲   Achitare in numerar la noi in oficiu sau la primire curierului

🌷  🎁   Idei de buchete de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🌹   Cum alegem un buchet?

 •   🌻   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete stralucitoare mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere optima pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu data.
 •   🌹   Buchetele pentru receptii oficiale trebuie sa fie discrete. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌻   Compozitiile de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele stralucitoare cel mai bine se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌻   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌹   1  -  Cea mai mica floare in natura, are diametrul numai 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri aceasta cintareste in jur de 11 kg.
 •   🌼   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌸   3  -  Oamenii au cultivat mai mult de 50 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Acestea simbolizeaza cea mai cunoscuta floare pentru buchete.
 •   🌹   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌸   5  -  Oamenii de stiinta au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.