Secțiuni
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru femei

Cautati cadouri speciale pentru femei?

Echipa noastră de experți recomandă achiziționarea de cadouri pentru femeile cu livrare, care sunt prezentate într-o selecție uriașă, la cele mai bune prețuri cu livrare rapidă la adresa specificată. Specialiștii magazinului nostru de cadouri, care au o experiență vastă, au pregătit pentru tine un răspuns la întrebarea cadouri pentru femei – rafinate și valoroase cadouri pentru femei. Indiferent de ocupație, stil de viață, preferințe și cât de vârstă are destinatarul, suntem convinși că alături de noi puteți ridica cu ușurință și să îi ofere cadouri femei ca suvenir. Atunci când aveți în vedere opțiunile de cadouri pentru femei și fete, ar trebui, în orice caz, să acordați atenție vârstei viitorului destinatar și orientării relației dvs. cu ea. Non-originalitatea și o abordare simplificată sunt cele mai grave principii atunci când aleg cadouri pentru femei. Demonstrează-ți imaginația creativă, ar trebui să experimentezi și atunci vei înțelege ce să-i prezinți prietenei tale. Străduiește-te prin surprindere pentru a arăta originalitatea esenței tale și a personalității radiante. Fetele și femeile, desigur, vor vedea acest lucru, îl vor aprecia și vor fi recunoscătoare.

Cadouri speciale pentru femei ca o amintire?

Ce puteti sa cadouri pentru femei cu livrare în Moldova?

Căutați cadouri pentru femei? Pentru această ocazie, puteți comanda cadouri pentru soția, sora, bunica, iubita, iubita, fiica sau colega de la CadouriOnline. Oferim livrare cadou de tot felul de mici și mari, diferite culori, forme și dimensiuni. Magazinul online CadouriOnline este o echipă de profesioniști cu experiență vastă pe piața internă, care știu ce să ofere la femei. Vă sfătuim să cumpărați cadouri pentru femei cu livrare la domiciliu. Datorită conceptului corect stabilit de servicii pentru clienți și a celor mai bune condiții de livrare, suntem respectați în mod corect, atât în rândul clienților, cât și al partenerilor noștri.

Intrebari frecvente pe site

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   Livram noi in alte orase ale RM?   -  Noi lucram prin toata RM
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Costul livrarii de dimineata, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🚚   Livrarea cadourilor si florilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Vadul lui Voda  -  Costul livrarii: 207 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dobrogea  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Vaduleni  -  Costul livrarii: 130 MDL
 •   🚚   Chisinau - Orhei  -  Costul livrarii: 399 MDL
 •   🚚   Chisinau - Vulcanesti  -  Costul: 1482 MDL
 •   🚚   Chisinau - Rezina  -  Promo-Pret: 737 MDL

💐   Cite flori trebuie sa fie in buchet?

 •   💘   5 - marturisirea sentimentelor
 •   👨   11 - sotiei de la sotul iubitor
 •   💗   13 - se daruie la o aniversare sau jubileu
 •   💗   21 - ador
 •   💗   37 - urare de fericire

🌻   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌻   1  -  Mugurii florilor se inchid cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🍀   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🍀   3  -  Cel mai antic pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌹   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌹   5  -  Academicienii au demonstrat, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.