Secțiuni
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru colegi de serviciu

Ce cadouri colegi să îi oferi angajatului?

Vă interesează ce să cadonati unui coleg la serviciu? CadouriOnline – cunoaște răspunsul la această întrebare.  Desigur, mulți oameni știu că cadourile pentru colegi pot fi împărțite în 2 categorii:cele care nu ne încântă și cele pe care am dori să le primim. Magazinul online CadouriOnline a reușit cu încredere să rupă această ideie și a pregătit cele mai bune cadouri pentru un coleg, care va fi cu siguranță angajatul tău! Aceste cadouri pentru colegi nu adună praf într-un dulap sau pe un raft. Treceți peste catalog, o opțiune demnă este deja căutată doar pentru dvs.!

Cadou pentru colega de serviciu

Magazinul online de flori și cadouri CadouriOnline se oferă să cumpere un cadou pentru un coleg la cel mai bun preț din Moldova. Pentru a cumpăra un cadou minunat, trebuie doar să vizitați site-ul nostru web și să alegeți produsul care vă place. De asemenea, putem oferi câteva sfaturi atunci când alegem un cadou pentru un coleg. Aproape majoritatea oamenilor adoră dulciurile, așa că pentru dinții dulci, un cadou minunat va fi un set cadou "Asortat", "M&M's" sau un buchet dulce magnific de fructe și dulciuri. Toate femeile și fetele nu sunt indiferente în ceea ce privește aranjamentele de flori, așa că, pentru a determina ce cadou de zi de naștere a unui coleg femeie, trebuie să vizitați categoria noastră cu buchete de flori. La un buchet frumos de flori, aceeași completare este o cutie de dulciuri delicioase, o jucărie moale sau un cadou din produse cosmetice sau bijuterii.

Ce să le cadonezi colegilor, idei

Cum să comanzi  un cadou pentru un coleg de pe site-ul CadouriOnline

Pentru a obține un cadou de naștere cu livrare în toată Moldova nu este o problemă acum. CadouriOnline - este o echipă de profesioniști cu experiență vastă pe piața internă. Datorită conceptului construit cu competență de servicii pentru clienți și condiții practice, este ușor să cumpărați cadouri de ziua de naștere de la noi, cu livrare la locul cererii, cu metode de plată stabilite, fiabile, special pentru dumneavoastră.

Ajutor la alegere

🌻   Selectia buchetelor din trandafiri de la CadouriOnline

🚚   Livrarea cadourilor si florilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Staunceni  -  Pretul: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dumbrava  -  Pretul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Frumusica  -  Pretul: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ialoveni  -  Costul livrarii: 220 MDL
 •   🚚   Chisinau - Donduseni  -  Promo-Pret: 1310 MDL
 •   🚚   Chisinau - Riscani  -  Costul livrarii: 1278 MDL

🌼   Cum alegem corect un buchet de flori in dar?

 •   🌺   Pentru domnisoare tinere mai bine sa comandati flori cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere optima pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti domnisoarei un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu data.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru sarbatori de afaceri trebuie sa fie discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌸   Compozitiile de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot diferentia foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiiile exotice si buchetele de flori festive mai bine vor fi perfecte pentru artisti tineri.

🌸   Floriografia, sau limbajul florilor

 •   🌸   Violeta - Modestie, sinceritate
 •   🌸   Caprifoi - Generozitate
 •   🌸   Bujor - Veselie
 •   🌸   Visc - Sarut
 •   🌸   Mimoza - Sensibilitate
 •   🌸   Acacia - Iubire casta