Secțiuni
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri deosebite pentru femei

Ce să cadonezi unei femei care are totul?

Compania noastră oferă oportunitatea de a cumpăra cadouri pentru femei cu livrare, care sunt prezentate într-un sortiment divers, la prețuri competitive, cu livrare în timp util la adresa specificată. Florarii profesioniști ai magazinului nostru online, care au o experiență solidă, au pregătit cadouri universale, minunate și necesare cadouri pentru femei. Indiferent de tipul de activitate, stilul de viață, preferințele și anii trecuți, suntem convinși că alături de noi puteți găsi cu ușurință și pur și simplu ce să oferi unei femei. Determinarea opțiunilor pentru cadouri pentru sexul frumos, este necesar, fără îndoială, să țineți cont de vârsta viitorului destinatar și de apropierea relației dvs. cu ea. Abordare obișnuită și superficială - cei mai răi " detractori" în selectarea cadourilor pentru fete și femei. Arată imaginație creativă, experimentează. Străduiește-te prin surprindere pentru a demonstra unicitatea esenței tale și individualitatea demnă. Femeile vor percepe acest lucru în mod corect, își vor aminti și vor exprima recunoașterea sinceră.

Ce poate fi cadonat unei femei care are totul?

Ce să oferi unei femei tinere și cum să comanzi un cadou pe site-ul nostru?

Căutați un cadou pentru o femeie care are totul? Știm răspunsul la întrebarea ce să oferim unei tinere. Oferim un serviciu de livrare cadouri de toate dimensiunile și culorile. Magazin de flori și cadouri CadouriOnline - este o echipă de profesioniști cu o experiență extraordinară pe piața internă. Vă recomandăm să cumpărați cadouri pentru femei cu livrare la domiciliu atunci când există opțiuni de plată convenabile pentru fiecare dintre voi. Datorită activităților coordonate corect și condițiilor excelente, suntem pe bună dreptate serviciul numărul 1 din țară, atât în ​​rândul clienților, cât și al partenerilor noștri.

Lista Intrebarilor si Raspunsurilor Frecvente

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 MDL - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 lei, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Costul livrarii matinale, in perioada de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se decide la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, sapte zile pe saptamina.
 •   🚚   In care perioada de timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii comenzii.

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

💐   Cite flori trebuie sa fie in buchet?

 •   👲   3 - inseamna ca dumneavoastra stimati foarte mult persoana
 •   👨   11 - sotiei de la sotul iubitor
 •   💗   13 - se daruie la jubileu
 •   💗   21 - ador
 •   💕   101 - dar persoanei iubite si unice

🌸   Limbajul enigmatic al florilor

 •   🌸   Iris - Speranta
 •   🌸   Gloxinia - Prima iubire
 •   🌸   Bujor - Veselie
 •   🌸   Visc - Sarut
 •   🌸   Albastrea - Delicatete, simplitate
 •   🌸   Amarilis - Mindrie, admiratie