Ce să alegi
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadou pentru coleg de ziua de nastere

Știm ce cadou pentru coleg de ziua de nastere să îi oferi

Compania noastră CadouriOnline prezintă cele mai neobișnuite cadouri pentru ziua de naștere a unei persoane dragi, cu livrare oriunde în țara noastră. Toată lumea este familiarizată cu faptul că cadourile de naștere sunt împărțite în 2 grupuri:cele care nu lasă o impresie vie asupra noastră și cele pe care nu le-am primit. Serviciul online CadouriOnline a reușit cu încredere să învingă șablonul și a colectat astfel de cadouri de ziua de naștere pe care destinatarul le va plăcea cu siguranță! Aceste cadouri nu vor ocupa doar spațiul într-un dulap sau un raft. Parcurgeți catalogul, opțiunea ideală vă așteaptă deja!

Ce să îi cadonezi unui coleg pentru o zi de naștere?

Magazinul de cadouri CadouriOnline vă oferă posibilitatea de a cumpăra ceea ce îi puteți oferi unui coleg de ziua lui. Pentru a găsi cadoul perfect, nu lăsa această problemă deoparte în ultimul moment. Se poate spune că aproape toată lumea nu este indiferentă de dulciuri, așa că pentru iubitorii de dulciuri, seturile de cadouri "Asorti", "M&M's" sau un buchet magnific de fructe și dulciuri vor fi cadoul perfect. Un cadou de ziua de naștere pentru colega ta ar trebui să fie original. Magazinul online de cadouri CadouriOnline se oferă să cumpere cadouri pentru ziua de naștere a colegilor cu livrare, care sunt oferite într-o selecție uriașă. De fapt, aproape toate femeile și fetele (în cazul în care colega dvs. este o femeie care sărbătorește aniversarea) au o slăbiciune pentru buchete de flori. . O cutie cu bomboane delicioase, o jucărie moale sau un mic cadou din produse cosmetice sau bijuterii vor fi un plus potrivit pentru un buchet frumos. Ce să-i cadonezi colegului bărbat? CadouriOnline recomandă achiziționarea de suveniruri originale și necesare colegilor de sex masculin.

Ce îi poți oferi unui coleg de ziua lui?

Aici veți găsi ce să îi oferi unui angajat la o zi de naștere

Cumpărarea unui cadou de naștere original pentru un coleg cu livrare oriunde în Republica Moldova– nu mai este o problemă. La urma urmei, aveți site-ul CadouriOnline. CadouriOnline - este o echipă de profesioniști cu o experiență extraordinară pe piața internă, știm exact ce să oferim unui angajat la aniversarea sa! Datorită conceptului rațional creat de servicii pentru clienți și condiții favorabile, este posibil să cumpărați cadouri pentru colegi cu cadouri de ziua de naștere pentru livrare la domiciliu de la colegii noștri, atunci când sistemele de plată create sunt potrivite pentru dvs.

TOP 4 intrebari

💸   Modalitati de achitare

 •   💲   Cu ajutorul banilor electronice, de exemplu: webmoney, QIWI, PAYPAL, Bitcoin si altele....
 •   💲   Achitare cu ajutorul cardului bancar: Discover, American Express, Mastercard, Visa
 •   💰   Cu ajutorul transferului de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si altele
 •   🤑   Achitare in numerar

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

💐   Cantitatea de flori care se daruie intr-un buchet?

 •   🧒   1 - invitatie la flirt
 •   💗   9 - semn de prietenie profunda si loiala
 •   💗   13 - se daruie la o aniversare sau jubileu
 •   💗   21 - eu te ador
 •   💕   101 - celei mai iubite

🌷   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌹   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌺   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌺   3  -  Cel mai vechi pe planeta TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🍀   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌷   5  -  Cea mai inaltata floare pe Pamint creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 60 kilograme, iar grosimea tulpinii este de pina la 6 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emana un miros stupefiant de amoniac.