Alege un cadou
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru copii de anul nou

Ce cadouri pentru copii de anul nou să oferi?

Compania noastră cu mulți ani de experiență pe piața din Moldova oferă timp de 8 ani servicii fiabile de livrare de flori și cadouri. Serviciul nostru cadou CadouriOnline vă recomandă cele mai bune cadouri de Anul Nou copilului dumneavoastră. Anul Nou este o sărbătoare când dorințele ascunse sunt realizate, așa că dacă "nimeriti cu cadoul" atunci te rog copilul tău. Fii atent la ceea ce spun copiii tăi, de multe ori ei înșiși pot sfătui idei interesante pentru suveniruri. Atunci când alegeți cadoul trebuie să aplicați creativitatea, precum și să vă concentrați pe vârstă.

Ce să oferi unui copil de Anul Nou?

Ai găsit un cadou pentru Anul Nou copilului tău? Dacă această problemă nu este încă rezolvată, aruncați o privire la serviciul online— veți fi uimiți de cât de multe cadouri universale pentru copii pot fi găsite pe site-ul nostru web, dacă vă ocupați doar de puțin timp. Cumpărarea unui cadou pentru un copil de Anul Nou, cu livrare în ajunul vacanței nu este ușor:ochii și ochii se deschid din opțiuni și opțiuni. Catalogul nostru conține cele mai minunate cadouri pentru copii pentru fiecare gust – de la suveniruri cu dorințe comice până la compoziții din dulciuri și fructe. Florarii profesioniști ai serviciului nostru, care au o experiență vastă, vă oferă cadouri originale, interesante și necesare pentru Anul Nou pentru copii.

Cum să alegi cadourile pentru noul an pentru un copil? Idei pentru cadouri de Crăciun pentru copii

Cum să cumpărați cadouri pentru Anul Nou pentru un copil de pe site-ul nostru?

Comandați un cadou pentru noul an copilului, cu livrare într-un costum de Moș Crăciun. Copiii tăi vor fi foarte bucuroși că un Moș Crăciun adevărat a venit să îi viziteze. Ai dorința de a impacheta cadoul? Profesioniștii magazinului nostru online CadouriOnline sunt încântați să împacheteze cadouri pentru Anul Nou pentru un copil în hârtie minunată de ambalare. Este important să vă faceți griji pentru surprizele de Anul Nou în avans. Datorită conceptului serios construit de servicii pentru clienți și a condițiilor excelente din compania noastră, aveți ocazia să cumpărați cadouri pentru Anul Nou, cu livrare la domiciliu la fiecare dintre voi, cu metode de plată fiabile și la cele mai bune prețuri.

Intrebari frecvente pe site

🚚   Conditiile de livrare non-stop a florilor si cadourilor

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale RM.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va constitui 100 lei. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 00:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va constitui 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, difera in dependenta de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu angajatii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In decursul carui timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. Cu conditia comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Selectiile noastre de flori si cadouri

🌷   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌼   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa comandati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru doamne mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere deosebita pentru cadou unei domnisoare tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa inminati domnisoarei un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cifra carora se potriveste cu data.
 •   🌼   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie elegante. Buchetele stralucitoare la receptiile de afaceri vor parea, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌺   Buchetele pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive mai bine se vor potrivi pentru artisti incepatori.

🌸   Cum Prelungim Viata Florilor Taiate In Vaza?

 •   🍜   -  Umpleti vaza pentru flori cu apa racoroasa clocotita de 10-14 grade si dati-i apei sa stea, va fi de ajuns o ora
 •   ✂   -  Taiati un pic florile
 •   🌊   -  Dupa ce apa a stat un pic, asezati acolo florile
 •   🌊   -  Zilnic schimbati apa
 •   🌂   -  Incercati ca apa sa nu atinga petalele florilor
 •   🙏   -  Asezati vaza cu florile intr-un loc maxim racoros
 •   🙅   -  Evitati curentul
 •   ☠   -  Pe flori trebuie sa patrunda razele solare
 •   🙅   -  Atrageti atentia la vecinatatea florilor, de exemplu:narcisa nu trebuie sa fie amplasata cu celelalte flori, depozitati-le intr-o vaza separata