PENTRU CINE
Dimensiune
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchet de 19 trandafiri in Chisinau

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Buchet de 19 trandafiri in Chisinau

Doriti sa porocurati un buchet mai deosebit ca de obicei. Acum aveti poasibilitate de a procura un buchet de 19 trandafiricu livrare. Facand cadou un buchet de 19 trandafiri oferiti posibilitatea femeiei sa inteleaga ca sentimentele voastre sunt autentice, pasionate si fierbinte. Un buchet de 19 trandafiri frumoasi pot fi daruite femeiei de orice varsta si pentru orice ocazie. Acum aveti posibilitatea de a procura un buchet de 19 trandafiri cu livrare in magazinul online CadouriOnline.

Cumpara buchet de 19 trandafiri cu livrare

Comandati un buchet de 19 trandafiri pentru, fara sa iesiti din casa la un pret accesibi. Vom livra florile la destinatar, indiferent de orasul in care traieste in Moldova. Toate florile sunt disponibile pentru oricine in orice moment convenabil. Preturi atractive, servicii de calitate, sistem de plata convenabil, livrare in toata Moldova, profesionisti cu experienta, florarii profesionale, curierii politicoase - toate acestea fac serviciul nostru de cadouri №1 in Moldova. Iar consultantii nostri sunt intotdeauna gata pentru a raspunde la intrebari si sa va ajute sa faceti alegerea potrivita

Numai in internet magazinul CadouriOnline putetim gasi cele mai frumoase si cele mai proaspete buchete de 19 trandafiri la un pret accesibil. Noi garantam prospetimea buchetelor in caz contrar noi inlocuim buchetul.

Idei de buchete de 19 trandafiri

Posibil, ati intrebat:

🌼   Care buchet sa comand pentru femeie in cadou?

🚚   Cit costa livrarea in alte regiuni populate ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Singera  -  Promo-Pret: 194 MDL
 •   🚚   Chisinau - Gratiesti  -  Costul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Revaca  -  Promo-Pret: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Orhei  -  Costul: 399 MDL
 •   🚚   Chisinau - Drochia  -  Promo-Pret: 1442 MDL
 •   🚚   Chisinau - Straseni  -  Costul: 354 MDL

🌷   Cum alegem un buchet?

 •   🌷   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle cel mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere perfecta pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti domnisoarei un singur trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, compus din flori, numarul carora corespunde cu virsta omagiatului.
 •   🌻   Buchetele pentru receptii oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile oficiale vor parea, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre ceremonia de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌻   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori festive in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌷   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌻   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌹   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌹   3  -  Cel mai vechi pe planeta TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌼   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🍀   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».