preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchet din bomboane Raffaello in Chisinau

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Buchet din bomboane Raffaello cu livrare in Chisinau

Buchet din bomboane Raffaello este un cadou incantator pentru tale fete tinere. In epoca tehnologiei, pentru a cumpara un buchet de dulciuri Raffaello, nu merge in cautarea de magazine de flori, mrgi pe site-ul CadouriOnline. Cu ajutorul nostru, puteți comanda un buchet de dulciuri Raffaello cu livrare. La noi in catalog puteti gasi un buchet de Raffaello pentru orice gust.

Cumpara buchet din bomboane cu livrare

Intrebati - cum sa faceti o achizitie? Ridicati o gramada de dulciuri Raffaello de pe site-ul nostru si adaugati-l in coa. Cand faceti o comanda pe site, trebuie sa scrieti contacte. Daca in timpul inregistrarii achizitiei au existat dificultati - contactati managerul. Managerul de servicii CadouriOnline va va scuti de probleme legate de comanda si de a grabi procesul de eliberare. Dupa procesarea comenzii, specialistul nostru va crea un buchet frumos de dulciuri Raffaello care va topi inima oricarei fete. In plus, serviciul de livrare va livra imediat un buchet de dulciuri Raffaello la adresa specificata. La cererea clientului, curierul poate anunta femeia dvs. sau poate face un cadou neasteptat.

Specialistii nostri au facut tot pentru ca dumneavoastra sa comandati usor si sigur. Acum puteti comanda fara ca sa pierdeti timp si bani in ambuteiaj sau in rand, si curierii nostri vor livra comanda la usa dvs. in Chisinau sau in orice alta localitate a Moldovei.

Idei de buchete din Raffaello

Doar pe site-ul CadouriOnline - puteti gasi cel mai original buchet din bomboane raffaello.

Posibil, va intereseaza:

🤑   Cum putem achita comanda?

 •   💰   Cu ajutorul sistemelor de achitare electronice, precum: Bitcoin, paypal, webmoney, Yandex money, QIWI si asa mai departe...
 •   💸   Achitare cu ajutorul cardului bancar: American Express, Visa, Mastercard, Discover
 •   💰   Prin transfer de bani, de exemplu: Western Union, Unistream, Money Gram, Interexpress si multe altele...
 •   🤑   In numerar

🌷  🎁   Idei creative de cadouri si buchete de flori pentru orice eveniment

♛   Тop flori populare

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii luxosi si fermecatori arata literalmente regeste, si de aceea nu este de mirare, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la colectarea compozitiilor din flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul trezirii naturii si mereu se bucura de o mare popularitate la colectarea buchetelor de flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod clasic, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌷   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌸   1  -  Florile albe nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa gindacii.
 •   🌼   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌺   5  -  Exista o legenda uimitoare despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».