preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete din fructe in Chisinau, Moldova

Buchete fructe la comanda

Buchete din fructe Chisinau - nu numai delicioase, ci și foarte utile.
Pentru a vă bucura de un buchet de fructe de la femeia dvs., nu trebuie să mergeți la cumpărături, pentru că suntem noi pentru aceste nevoi. Pe site-ul CadouriOnline puteți cumpăra un buchet din fructe Chișinău cu livrare ieftină. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Găsiți în catalogul de produse de pe site-ul nostru buchete originale de fructe și adăugați-le în coș. Când efectuați o achiziție pe site, trebuie să scrieți informații de contact. Dacă aveți întrebări în timp ce faceți o comandă - contactați personalul nostru. Managerul serviciului CadouriOnline vă va scuti de complicații inutile și va accelera procesul de înregistrare. După înregistrarea cererii, specialistul nostru va colecta un buchet original de fructe, care va topi inima oricărei femei. După aceea, curierul va livra un buchet de fructe la adresa dvs. La cererea cumpărătorului, curierul poate să vă informeze prietena dvs. sau să facă o surpriză neașteptată. Femeia ta va fi foarte încântată să primească o surpriză neașteptată!

FAQ

🚚   Cum livram noi?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Republica Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 lei. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Pretul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se decide la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   Cit de repede se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🚚   Livrarea florilor si cadourilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Vadul lui Voda  -  Pretul: 207 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ciorescu  -  Promo-Pret: 144 MDL
 •   🚚   Chisinau - Revaca  -  Costul: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Comrat  -  Costul: 757 MDL
 •   🚚   Chisinau - Cantemir  -  Costul livrarii: 827 MDL
 •   🚚   Chisinau - Taraclia  -  Pretul: 1120 MDL

🎥   Filmarea video a livrarilor

🌹   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌷   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina soarelui. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌻   2  -  In Brahmanism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in foc pentru salvarea de boli.
 •   🌼   3  -  Omenirea a cultivat in jur de 50 000 de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🌼   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🍀   5  -  Cultivatorii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.