preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri mici pentru 23 februarie in Chisinau, Moldova

Cadouri mici pentru 23 februarie cu livrare in Chisinau

Cadou placut nu are o anumita dimensiune. O sa bucura barbatiilor de 23 februarie poate chiar cel mai mic cadou prezentat din toata inima, cu dragoste si respect. In ajunul sarbatoarei barbateasca toate femeile cauta ceva neobisnuit si original. Majoritatea femeilor incearca sa aleaga un cadou original la 23 februarie, pentru a surprinde si a bucura cealalta jumatate, tati, bunici, frati. Doar in magazinul online CadouriOnline puteti gasi un cadou pentru orice gust.

Cumpara cadouri mici pentru 23 februarie

Atunci cand internet-magazin CadouriOnline este aluturi de dumneavoastra, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la gasirea cadourilor mici pentru 23 februarie. La noi cu siguranta o sa gasiti cadouri excelente pentru barbati. Magazin online CadouriOnline va ofera originale cadouri mici pentru 23 februarie. Gama larga de cadouri prezentata in diverse suveniruri neobisnuite, pixuri, brelocuri, butoni si alte accesorii pentru barbati. In magazinul nostru online, puteti sa cumparati cadouri mici pentru 23 februarie de calitate inalta pentru orice gust, culoare si buget. Va asiguram, sexul puternic va aprecia eforturile voastre. Datorita serviciului de calitate a magazinului CadouriOnline, puteti a comanda cadouri mici la 23 februarie usor, convenabil si rapid.

Noi va oferim suportil 24/24 pentru a raspunde la intrebari sau pentru a alege cadoul perfect,iar curierii nostri livreaza comenzile Atat in raza Chizinaului cat si in toata Moldova, rapid si sigur. Acum aveti posibilitatea de a face comanda de un cadouri mic fara ca sa iesiti din casa si sa pierdeti timpul si banii stand in ambuteiaj sau in rand

Idei pentru cadouri mici de 23 februarie

Specialistii nostri sunt sigur ca o sa va placa si urmatoarele idei:

Inpreuna cu CadouriOnline - puteti alege cadouri mici perfecte pentru orice gust.

Intrebari frecvente pe site

🚚   Cum lucreaza serviciul nostru de livrare?

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi livram prin toata Moldova.
 •   🚚   Pretul livrarii?   -  Livrare gratuita prin or. Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in intervalul de la 24:00 pina la 04:00 va fi estimat in valoare de 300 lei. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamina.
 •   🚚   In decursul carui timp se efectueaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in limitele orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii urgente, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii buchetului.

🚚   Pretul livrarii cadourilor si florilor in diferite orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Durlesti  -  Costul livrarii: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Ghidighici  -  Costul: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Straisteni  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Balti  -  Costul: 1007 MDL
 •   🚚   Chisinau - Criuleni  -  Pretul: 336 MDL
 •   🚚   Chisinau - Telenesti  -  Costul: 633 MDL

🎥   Procesul de livrare la video

🌸   Limbajul enigmatic al florilor

 •   🌸   Sunatoare - Dusmanie
 •   🌸   Musetel - Tinerete
 •   🌸   Dalie - Capriciu
 •   🌸   Garoafa roz - Dragoste materna
 •   🌸   Mirt - Bucurie
 •   🌸   Crin portocaliu - Antipatie