preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru nunta de argint in Chisinau, Moldova

Comanda cadouri potrivite la nunta de argint in Chisinau cu livrare

Doar la noi puteti sa gasiti cele mai originale idei de cadouri pentru nunta de argint. Impreuna cu managerii nostri poti gasi cadouri potrivite la nunta de argint. Iar magazinul online CadouriOnline va ofera sansa da a cumpara cadou pentru nunta de argint cu livrare, atat in Chisinau, cat si in toata Moldova.

Comanda cadou pentru nunta de argint in Chisinau

Chiar daca nu ai esti peste hotarele tarii si vrei sa feliciti pe cineva cu ocazia nuntii de argint acum ai posibilitatea.Comanda acumpe cadouri pentru nunta de argint cu livrare care sunt disponibile la preturi accesibile. Iar curierii nostri vor livra comanda dvs. direct la destinatar, iar astfel o sa-i surprindeti pe cei dragi. Magazinul online de cadouri si flori CadouriOnline - este compania care se ocupa de livrarea cadouri pt nunta de argint catre destinatari repid si sigur. Datorita clientilor satisfacuti mereu incerca sa va impresioneze cu idei noi si originale.

Datorita personalului calificat aici mereu ve-ti gasi cadoul perfect care o sa-l impresioneze pe destinatar. La noi gasiti livrarea cadouri pt nunta de argint pe intreg teritoriu a Moldovei.

Comanda cadou nunta de argint cu livrare

Pentru ca gama noastra de cadouri pentru nunta de argint este mare, noi iti recomandam sa vezi si:

Cadourile pentru nunta de argint de pe CadouriOnline - sunt idei originale si placute pentru toti.

FAQs

🚚   Care flori sunt cele mai costisitoare pe planeta noastra?

 •   🚚   Middlemist  -  nu este in vinzare, deoarece exista doar 2 exemplare
 •   🚚   Hortensia  -  costul mediu este estimat de 6 $ pentru o floare
 •   🚚   Gloriosa  -  costul pentru o floare in jur de 10 dolari
 •   🚚   Trandafir curcubeu  -  pretul pentru o floare este in jur de 10 $
 •   🚚   Lalea «Regele Noptii»  -  costul unei flori ajunge pina la 20 $
 •   🚚   Eden Rose  -  un trandafir se estimeaza la 20 dolari
 •   🚚   Trandafir Sweet Juliet  -  costul unei flori constituie 30 dolari
 •   🚚   Medinilla  -  pretul pentru o floare poate fi de la 50 la 150 dolari
 •   🚚   Orhidee «Kinabalu Gold»  -  costul unei flori ajunge 5000 $
 •   🚚   Shenzhen Nongke  -  si iata si liderul, respectiva floare infloreste doar o data in 5 ani, costul acesteia constituie 202 000 dolari

🌷  🎁   Cele mai bune idei de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele!

🌹   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌺   Pentru o tinara domnisoara se recomanda sa selectati buchete de flori cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere extraordinara pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti domnisoarei un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt pregatiti pentru jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, numarul carora se potriveste cu data.
 •   🌹   Buchetele pentru evenimente oficiale trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la evenimentele de afaceri vor arata, cel putin, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele de flori festive cel mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌺   Top particularitati interesante despre flori

 •   🍀   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florala de asemenea nu se intilneste – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌺   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌺   3  -  Cel mai antic pe pamint TRANDAFIR deja de 1000 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌼   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🍀   5  -  Cultivatorii au stabilit, ca florile reactioneaza in mod diferit la oameni.