preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru nunta de hartie in Chisinau, Moldova

Idei originale pentru nunta de hartie

Aniversare nuntii este un eveniment important și special pentru fiecare cuplu. A doua aniversare a căsătoriei are si denumire de nunta de hârtie. Aceasta este o aniversare importantă pentru expirarea perioadei de 2 ani după căsătorie. Pentru a gasi un cadou aniversare nunta de hartie original si frumos, CadouriOnline va ofera posibilitatea sa alegegi un cadou pentru nunta de hartie, cu livrare.

Cumpara cadou original pentru nunta de hartie

Daca aveti planificat in timpul apropiat un eveniment asa cum este nunta de hartie, acum aveti posibilitatea de a procura cadouri pentru nunta de hartie cu livrare in Chisinau. Noi va oferim livrarea rapida si sigura a cadouri pt nunta de hartie. Magazinul online CadouriOnline - va poate oferi cel mai bun ccadouri pt nunta de hartie, si livrarea acestuia rapid si sigur prin curierii nostri atat in Chisinau, cat si in toata Moldova .

Daca doriti sa faceti un cadou nu doar banal dar si original,atunci magazinol nostru online este alegerea perfecta. Managerii nostri va pot consulta pentru a face alegerea perfecta pentru un cadou. Prin intermediu curierilor nostru puteti face o surpriza placuta chiar daca sunteti peste hotarele tarii. Doar la noi puteti face comanda si livrarea a unui cadou pentru nunta de hartie. Noi avem idei cadouri nunta de hartie!

Idei cadouri nunta de hartie

Managerii nostri va recomada sa vedeti si:

Magazinul online CadouriOnline - va poate ajuta pentru alegerea unui cadou pentru orice eveniment.

Intrebari-raspunsuri

🚚   Cum livram florile si cadourile?

 •   🚚   Unde livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale Republicii Moldova.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  La comanda mai mare de 400 lei - livrarea prin Chisinau este GRATUITA. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi estimat in valoare de 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 MDL. Pretul livrarii de dimineata, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 MDL. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, depinde de punctul final si se discuta la telefon cu floristii nostri. Comenzile sunt acceptate 24 ore din 24, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se realizeaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a comenzii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea respectiva — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul inminarii cadoului.

🚚   Pretul livrarii cadourilor si florilor in diferite orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Vadul lui Voda  -  Costul: 207 MDL
 •   🚚   Chisinau - Gratiesti  -  Promo-Pret: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Fauresti  -  Costul livrarii: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Orhei  -  Costul: 399 MDL
 •   🚚   Chisinau - Causeni  -  Promo-Pret: 646 MDL
 •   🚚   Chisinau - Telenesti  -  Promo-Pret: 633 MDL

🎥   Procesul de livrare la video

🌸   Limbajul enigmatic al florilor

 •   🌸   Coada-soricelului - Sanatate
 •   🌸   Iasomie - Sensibilitate
 •   🌸   Muscata - Stupiditate
 •   🌸   Gaultheria - Armonie
 •   🌸   Philodendron - Incredere
 •   🌸   Amarilis - Mindrie, admiratie