preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Flori rosii in Chisinau, Moldova

Flori rosii la comanda

Florile sunt un cadou traditional pentru femei de multe secole. Florile va permit sa daruiti femeilor sentimentele si emotiile cele mai multe luminoase, sa va exprimati admiratia si recunostinta. Atunci cand alegeti flori de un cadou, ar trebui sa se apropiati cu atentie la culoarea lor. Flori rosii sunt intotdeauna frumoase in mainile unei femei. Ele simbolizeaza dragoste, pasiune, apreciere si admiratie. Iar magazinul online de flori si cadouri CadouriOnline va ofera sansa sa cumparati flori rosii cu livrare.

Cumpara flori rosii cu livrare

Frumoase flori rosii asa cum:trandafiri, lalele, gladiole, garoafe, va va permite să daruiti femeilor bucurie si fericire. Daruind flori rosii, dati posibilitatea femeiei sa inteleaga ca sentimentele voastre sunt autentice, pasionate si fierbinte. Flori rosii frumoase pot fi daruite femeiei de orice varstă si pentru orice ocazie.Pentru aceasta cumpara acum pentru persoana iubita flori cu livrare in Chisinau. In sortimentul nostru veti gasi buchete elegante si fermecator de flori rosii proaspete. Puteti sa comandati flori rosii usor si rapid, fara ca sa iesiti din casa sau birou. Imaginati-va cat de mult bucurie si fericire va fi in ochii femeii, daca in mainele ei va fi un frumos buchet de 51 trandafiri rosii sau lalele rosii. In magazinul nostru CadouriOnline - putei cumpara flori rosii proaspete la un pret accesibil.

Puteti comanda flori rosii cu livrare,iar curierii nostri vor livra florile direct la usa fara ca dvs.sa perdeti timp si bani. Cumparati acum un buchet proaspat de flori rosii cu livrare.

Cumpara flori rosii ieftin

Deoarece avem un asortiment bogat de flori rosii noi iti propunem sa vezi si:

Daca vrei sa faci o surpriza placuta,atunci CadouriOnline - te poate ajuta .

FAQ

🌺   Cele mai comandate buchete de flori pe site-ul nostru

🚚   Pretul livrarii in alte orase ale Moldovei

 •   🚚   Chisinau - Durlesti  -  Costul livrarii: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Gratiesti  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Vaduleni  -  Pretul: 130 MDL
 •   🚚   Chisinau - Balti  -  Pretul: 1007 MDL
 •   🚚   Chisinau - Donduseni  -  Promo-Pret: 1310 MDL
 •   🚚   Chisinau - Lipcani  -  Costul livrarii: 1672 MDL

🌷   Cum alegem corect un buchet de flori?

 •   🌼   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale mai bine sa lasati pentru doamne de o virsta mai inaintata. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere impecabila pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 trandafiri sau sa daruiti doamnei inimii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt destinati pentru jubileu, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, cifra carora corespunde cu data.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru receptii de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Compozitiile festive cu decor stralucitor la receptiile oficiale vor arata, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌷   Buchetele pentru artistii favoriti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru maestrul de scena, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori stralucitoare mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌹   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🌼   1  -  Cea mai micuta floare de pe planeta, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai grandioasa floare – Arnoldii – la diametrul de 92 centimetri aceasta cintareste in jur de 11 kilograme.
 •   🍀   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌺   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acesteia se ocupa gindacii.
 •   🌸   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌷   5  -  Exista o legenda curioasa despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».