Simțiți-vă
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Tort de botez in Chisinau, Moldova

Afișare produse pe pagină:
  • 9
  • 24
  • 48
  • toate
Sortare după preț:

Cumpara tort botez ieftin cu livrare in Chisinau

Daca aveti planificat in scurt timp un botez si nu ati decis ce tort sa procurati,va putem ajuta cu alegerea unui tort pentru botez din gama larga de torturi pentru botez de diferite dimensiuni si forme din magazinul nostru online. Acum puteti procura un tort pentru botez cu livrare direc la domiciliul dumneavoastra. magazinul nostru online CadouriOnline va ofera posibilitatea sa cumparati torturi pentru botez cu livrare,nu doar in Chisinau dar si in toata Moldova

Cumpara tort botez ieftin ieftin

Personalul nostru cu o experienta bogat, au adunat cele mai bune torturi pentru botez si le-au sortat dupa dimensiune si pret. Ei sunt disponibili pentru a raspunde la intrebarile dvs..Totul pentru comoditatea dvs. Acum aveti posibilitatea de a comnda torturi pentru botez. Va garantam livrea sigura si rapida a oricarui tort de diferine marimi si forme. Magazinul online CadouriOnline - este la disponibil 24/24, 7 zile din saptamana doar pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta a tortului pentru botez.

Torturile pentru botez din magazinele noastre sunt gatite cu multa maiestrie de cei mai buni bucatari din Chisinau. Doar pentru ca torturile din magazinul nostru sa ajunga pe masa dvs. in aceasta zi deosebita. Numai la noi poti selecta tortul pentru botez preferet dintr-o gama variata de torturi,cu livrare o livrare sigura si rapida atat in Chisinau,cat si in toata Moldova tort pentru botez.

Modele tort botez

Iti recomandam sa vezi si urmatoarele produse din aceasta gama:

Torturile de pe CadouriOnline - sunt mereu proaspete si deliciase.Acum puteti cumpara torturi pentru botez ieftine si cu livrare.