preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Urs panda plus pret in Chisinau

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:

Urs panda de plus cu livrare in Chisinau

Nu stiti de unde sa cumparati o jucarie moale panda in Chisinau,atunci sunteti pe site-ul potrivit. In CadouriOnline este cea mai extinsa selectie de jucarii de plus cu livrare prin curie. Aici puteti alege urs panda de plus moale de la 13 la 210 centimetri. Toate jucariile fara exceptie le cumparam de la fabricile de jucarii moi din Republica Moldova, ceea ce asigura o calitate inalta a marfurilor. Jucaria de plus este un cadou minunat pentru diferite sarbatori.

Cumpara urs panda de plus cu livrare

Cumparaati o jucarie panda moale in magazinul nostru online CadouriOnline cu livrare. In magazinul nostru puteti gasi preturi atractive, servicii de calitate, sistem de plata convenabil, livrare in Chisinau si nu numai, profesionisti cu experienta, florarii profesionale, curierii politicosi. Livrare in toata Moldova prin intermediul curierilor nostri, cu o modalitatile de plata convenabile, va permit sa lasati comanda fara ca sa iesiti din casa sau oficiul si sa primiti un cadou rapid si la timp. Un astfel de cadou cu siguranta va provoca emotii de incantare si admiratie.

Puteti rezerva livrarea de jucarii moi pe site-ul CadouriOnline, prin telefon sau e-mail.Magazinul nostru de cadouri si flori, functioneaza non-stop din acest motiv puteti comanda urs panda la un pret accesibil in orice moment. Livrarea prin curier a jucariilor moi panda se efectueaza timp de 4-6 ore dupa plata comenzii

Urs panda de plus de vanzare

Deoarece toate fetele iubesc jucariile din plus, atunci ce sa nu bucurati iubita cu un urs panda de plus in magazinul nostru care va ofera si livrare.

In magazinul online CadouriOnline - gasiti produsele de cea mai inalta calitate.

Intrebari frecvente

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   In care orase noi livram?   -  Noi realizam livrarea in toate orasele si regiunile ale RM.
 •   🚚   Cit costa livrarea?   -  Livrare gratuita prin orasul Chisinau cu conditia comenzii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va constitui 100 MDL. Pretul comenzii nocturne, in perioada de la 00:00 pina la 04:00 va constitui 300 lei. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi estimat in valoare de 150 lei. Pretul livrarii in afara or. Chisinau, variaza in dependenta de punctul final si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona orasului Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se efectueaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii express, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum se realizeaza livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea standard — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 lei.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii cadoului.

🌷  🎁   Selectia de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele

♛   Тop flori populare

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si rafinati arata intr-adevar regeste, si de aceea nu este surprinzator, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la crearea compozitiilor din flori
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt simbolul trezirii naturii si mereu se bucura de o mare popularitate la colectarea compozitiilor din flori
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod clasic, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌸   Vorbim pe limbajul florilor

 •   🌸   Violeta - Modestie, sinceritate
 •   🌸   Trandafir roz - O fericire mare
 •   🌸   Petunia - Iritare
 •   🌸   Oleandru - Atentie
 •   🌸   Philodendron - Incredere
 •   🌸   Acacia - Iubire casta