preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadou pentru vecin de ziua de nastere

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie:549 lei
buchet neobisnuit din mezeluri Abundenta
Buchet "Abundenta"
1850lei 2399 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
cos cadou Berăria
coș "Berăria"
1524lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
compozitia cu vin alb
Buchet "Elisei"
1366lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
set de sah din lemn
Șah din lemn
1142lei
Detalii
Comandă
Favorite
cycas revolut in ghiveci
Cycas revoluta
806lei
Detalii
Comandă
Favorite
glob-bar mic original
Glob-bar mic
4598lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
safeu decorativ
Safeu decorativ
645lei
Detalii
Comandă
Favorite
glob bar mare de podea
Glob-bar mare
8010lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie:44 lei
compozitia barbateasca din bere Trio
Buchet "Trio"
2299lei 2343 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie:19 lei
livrarea cadoului de curier
Livrare cadou
479lei 498 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
imprimare foto standart
Împrimare foto
67lei
Detalii
Comandă
Favorite

Cumpără cadou pentru vecin de ziua de nastere

Magazinul nostru online CadouriOnline vă oferă cele mai uimitoare cadouri de aniversare pentru vecinul dvs., cu livrare oriunde în țara noastră. Toată lumea știe că cadouri pentru vecini pot fi împărțite în 2 tipuri:cele care nu lasă o impresie vie asupra noastră și cele care nu ne-au fost prezentate. Magazinul online CadouriOnline a decis să rupă această impresie și a ridicat cadouri pentru un vecin de naștere, care cu siguranță va aduce bucurie celor care sunt destinați! Aceste cadouri nu vor fi doar praf într-un dulap sau raft. Treceți peste ochii catalogului, o opțiune potrivită vă asteapta personal!

Cadou la aniversare fericită cu livrare

Un magazin online de cadouri, vă va sfătui să vă sfătuiți să cumpărați cadouri“ la un aniversar fericita”. Pentru a comanda un cadou minunat pentru un vecin, nu ar trebui să lăsați această procedură deoparte "in asteptare". De fapt, aproape toți oamenii au o slăbiciune în ceea ce privește dulciurile, așa că dintele dulce este cel mai bun cadou va fi un set de cadouri "Asorti", "M&M's" sau un buchet neobișnuit de fructe și dulciuri. O surpriză de naștere pentru o fată de alături poate fi interesantă. Magazinul online de cadouri CadouriOnline vă sfătuiește să cumpărați cadouri de naștere pentru un vecin cu livrare, care sunt prezente într-o selecție mare. Aproape majoritatea femeilor și fetelor adoră florile. O cutie cu dulciuri delicioase, o jucărie moale sau un cadou pentru vecini din produse cosmetice sau bijuterii vor fi un plus potrivit pentru un buchet neobișnuit. Pentru băieți și fete mici, o jucărie moale sau alte jocuri și jucării interesante, un coș cu dulciuri, baloane și compoziții din ele vor fi un cadou excelent. Ce să aleg ca o surpriză pentru un bărbat de alături? Serviciul de cadouri CadouriOnline oferă să ridice cadourile originale și necesare pentru un bărbat al unui vecin.

Felicita vecinul cu ziua de nastere – idei de cadouri pentru aproapele

Vecine la mulți ani!

Cumpărarea unui cadou de naștere pentru un vecin cu livrare în toată țara nu mai este o problemă. CadouriOnline - este o echipă de profesioniști cu experiență bogată pe piața internă internă. Datorită vieții serioase a companiei și a condițiilor benefice reciproc, este posibil să cumpărați cadouri de naștere cu livrare la adresa specificată cu metode practice de plată create pentru toți.

F.A.Q.

🍀   Toate buchetele de trandafiri pe care le puteti gasi pe site-ul nostru

🌷  🎁   Cea mai buna selectie de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🌸   Cum alegem un buchet pentru o anumita ocazie?

 •   🌼   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa selectati flori rafinate cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere ideala pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa inminati domnisoarei un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, atunci cea mai buna optiune poate deveni buchetul, elaborat din flori, numarul carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌼   Buchetele de flori pentru receptii oficiale trebuie sa fie discret-elegante. Buchetele stralucitoare la evenimentele de afaceri vor parea, cel putin, straniu.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie exceptional si impecabil.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru artistii favoriti de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori festive mai bine vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🌼   Tot ce este mai interesant despre flori

 •   🌻   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌼   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌻   3  -  Omenirea a descoperit in jur de 50 000 de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai raspindita floare pentru buchete.
 •   🌹   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌻   5  -  Exista o legenda captivanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».