Ce să alegi
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri pentru prieten la ziua lui de nastere

Cadouri pentru prieten la ziua lui de nastere

Fiecare femeie, mai devreme sau mai târziu, se confruntă cu ce să-i daruiasca reprezentantului sexului mai puternic. Și asta nu înseamnă că ea nu are idee ce să-i ofere. În ajunul unei aniversări sau a unui alt eveniment important pentru un bărbat, pentru fete, selecția unui cadouri pentru prieten se transformă în cea mai esențială preocupare, deoarece trebuie să obțineți un cadou excelent și necesar pentru ziua de naștere, aniversarea, Ziua Îndrăgostiților, 23 februarie sau alt eveniment, ținând cont de interesele bărbatului, de trăsăturile sale caracter, stil de viață.

Știm ce să îi oferim unui prieten cel mai bun pentru o zi de naștere

Compania noastră recomandă achiziționarea de cadouri pentru bărbați cu livrare, care sunt prezentate pe site-ul nostru într-o selecție uriașă, la prețuri accesibile cu livrare rapidă la domiciliu. Designerii și florarii companiei noastre, care au o experiență vastă, vă prezintă în atenția dumneavoastră cadouri speciale, amuzante și necesare pentru bărbați. Indiferent de tipul de ocupație preferat, stilul de viață, gusturile personale și vârsta destinatarului, suntem siguri că, împreună cu noi, veți găsi fără probleme ce îi va plăcea bărbatului vostru.

Ce să îi oferi unui prieten pentru ziua de naștere, idei

Cum să comanzi un cadou de ziua unui prieten pe site-ul nostru?

Nu știi ce îi poți da unui prieten de ziua lui? În aceste scopuri, aveți ocazia să comandați un cadou celui mai bun prieten pentru o zi de naștere alături de noi, în CadouriOnline Garantăm livrarea cadourilor de diferite dimensiuni și culori. CadouriOnline este o echipă de specialiști cu mulți ani de experiență pe piața din Moldova. Datorită vieții organizate a companiei și a condițiilor convenabile, vă putem sfătui cu încredere să cumpărați un cadou de naștere pentru un prieten cu livrare la adresa specificată cu sistemele de plată convenabile existente pentru dvs.

FAQs

🌺   5 cele mai frumoase compozitii din flori

🚚   Livrarea cadourilor si florilor prin toata Moldova - preturi

 •   🚚   Chisinau - Truseni  -  Promo-Pret: 118 MDL
 •   🚚   Chisinau - Gratiesti  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Braila  -  Promo-Pret: 130 MDL
 •   🚚   Chisinau - Balti  -  Costul: 1007 MDL
 •   🚚   Chisinau - Vulcanesti  -  Promo-Pret: 1482 MDL
 •   🚚   Chisinau - Straseni  -  Pretul: 354 MDL

🎥   Cum a fost? Video de la livrare

🌸   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌻   1  -  Cea mai minuscula floare de pe planeta, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai gigantica floare – Arnoldii – la diametrul de 93 centimetri aceasta cintareste in jur de 12 kilograme.
 •   🌹   2  -  In Vishnuism florile se utilizeaza pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de boli.
 •   🌸   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa nu albinile, dar gindacii.
 •   🌸   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
 •   🌼   5  -  Exista o legenda uimitoare despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».