Tip produs
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Cadouri de 23 Februarie pentru tati

Ce cadouri de 23 februarie să cumperi tatălui?

Mergând în căutarea cadouri tati pentru Apărătorul Zilei Patriei, acordați atenție la magazinului online de cadouri «CadouriOnline», experții noștri au pregătit pentru dvs. cadou pentru tati, o selecție strălucitoare de cadouri pentru această sărbătoare magnifică! Apărătorul Zilei Patriei – este o sărbătoare în care bărbații oferă cadouri!

Cadou pentru 23 februarie tatălui cu livrare în Moldova

De ce este necesară prezentarea de cadouri tatipentru 23 februarie? Desigur, să vezi fericirea în ochii unei persoane dragi! Nu este nimic în neregulă cu faptul că cadouri tati par foarte sentimentale. Cind cauti suveniruri minunate pentru Apărătorul Zilei Patriei,in primul rând, este important să ne amintim că este vorba despre o sarbatoare simbolica, din această cauză, nu costul suvenirului contează, ci valoarea. Un cadou pentru tatăl tău pe 23 februarie ar trebui să-ți confirme sentimentele.

Cadou Tatălui de 23 februarie Idei

În colecția de suveniruri pentru Apărătorul Zilei Patriei в din magazinul online de cadouri «CadouriOnline» aveți ocazia să alegeți și să cumpărați prin curier livrarea de cadouri pentru Apărătorul Zilei Patriei și anume:

Acestea și multe alte produse vor fi cadouri minunate pentru 23 februarie există baloane cu temă masculină pentru decorarea festivă a camerei – pentru că o frumoasă decorație romantică poate fi o surpriză pe 23 februarie.

Intrebari si raspunsuri interesante

🌸   Categoriile buchetelor de trandafiri pe site-ul nostru

🌷  🎁   Cele mai bune idei de cadouri si flori pentru absolut toate evenimentele!

♛   Тop 5 cele mai populare flori

  •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si fermecatori arata literalmente regeste, si de aceea nu este uimitor, ca acestia se bucura de popularitate grandioasa la alcatuirea buchetelor de flori
  •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si intotdeauna se bucura de o imensa popularitate la alcatuirea compozitiilor florale
  •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod traditional, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
  •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
  •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌷   Dumneavoastra ati stiut....?

  •   🌸   1  -  Cea mai micuta floare din lume, are diametrul doar de 1 milimetru. Cea mai mare floare – Arnoldii – la diametrul de 92 cm aceasta cintareste in jur de 13 kg.
  •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
  •   🌹   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa nu albinile, dar gindacii.
  •   🌹   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
  •   🌼   5  -  Cea mai inalta floare in natura se dezvolta in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kg, iar grosimea tulpinii este de pina la 5.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne descompusa si raspindeste un miros stupefiant de amoniac.