PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu crini in Stefan Voda

Un buchet de flori neobișnuite este ceva care ridică starea de spirit a fiecărei fete. Pentru a face fata fericită cu flori frumoase, nu trebuie să mergeți și să căutați flori prin cumpărături, doar du-te la site-ul CadouriOnline. Pe site-ul CadouriOnline puteți să comandați un buchet de crini în Stefan Voda și să obțineți un buchet de flori de la crini astăzi. Cum să faceți o comandă? Găsiți catalogul de produse de pe site-ul nostru de flori crini în Stefan Voda și adăugați-l la coș. Atunci când plasați o comandă pe site-ul nostru, clientul ar trebui să indice persoanele de contact. Dacă există dificultăți la plasarea unei comenzi - contactați personalul nostru. Administratorul companiei CadouriOnline vă va ușura problemele cu privire la comandă și va accelera procesul de înregistrare. După procesarea ordinului, florarul nostru va crea un buchet frumos de crini, care va topi inima oricărei femei. Apoi mesagerul va livra un buchet de crini în Stefan Voda la o adresă. La cererea clientului, managerul vă poate avertiza prietena sau poate face o surpriză neașteptată. Femeia voastră va fi foarte încântată să primească o surpriză bruscă!

Intrebari-raspunsuri

🍀   Toate buchetele de trandafiri pe care le puteti gasi pe site-ul nostru

🌷  🎁   Cele mai bune idei de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele!

💐   Сite flori se recomanda de daruit?

  •   🧒   1 - se daruie in caz de apropiere spirituala
  •   👨   11 - admiratie fara limita
  •   💗   13 - se daruie la jubileu
  •   💗   21 - eu te ador
  •   💗   37 - urare de fericire

🌼   Tot ce este mai interesant despre flori

  •   🌷   1  -  Florile se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
  •   🌻   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
  •   🌼   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea acestei flori se ocupa gindacii.
  •   🌺   4  -  Iasomia este o ruda a maslinului, desi in exterior sunt complet diferite. Dar iasomia este deseori confundata cu lamiita cu frumoase flori albe, emanind o aroma delicata, desi aceste plante apartin unor familii diferite.
  •   🌹   5  -  Exista o legenda interesanta despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».