PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu crini in Tiraspol

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 11 lei
buchet fermecator din crini
Buchet "Sunetul Elfilor"
699lei 710 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 50 lei
buchet de trandafiri "vis"
Buchet de trandafiri "vis"
1299lei 1349 lei
Detalii
Comandă
Favorite
-30%
aranjament floral din flori albe
Aranjament floral
1873lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 30 lei
buchet elegant din crini si garoafe
Buchet "Eleganță"
729lei 759 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 43 lei
aranjament floral de trandafiri si crini
Aranjament "Admirator secret"
2699lei 2742 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Un buchet frumos de crini - acest cadou vă va plăcea fetei. Pentru a cumpăra flori frumoase, nu trebuie să mergeți la magazinele de flori, deoarece există un serviciu de livrare mai bun de flori CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline puteți alege un buchet de crini în Tiraspol și puteți obține un buchet elegant de crini în orice moment al zilei. Cum să utilizați serviciul CadouriOnline? Ridicați în catalogul companiei CadouriOnline un buchet neobișnuit de crini în Tiraspol și începeți să decorați cumpărarea. Când faceți o comandă pe site, clientul trebuie să indice persoanele de contact. Dacă aveți întrebări când plasați o comandă - contactați managerul nostru. Administratorul companiei CadouriOnline vă va scuti de complicații inutile și va accelera procesul de înregistrare. După ce comandăm, specialistul nostru va crea un buchet frumos de crini, care va topi inima oricărei fete. După aceasta, mesagerul va trimite cu promptitudine un buchet de crini în Tiraspol la adresa corectă. La cererea clientului, curierul poate să-ți avertizeze femeia sau să facă o surpriză neașteptată. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou surpriză!

Intrebari frecvente

🌷   Categoriile buchetelor de trandafiri pe site-ul nostru

🌷  🎁   Ce sa daruiti - sfaturile profesionistilor

♛   Care 5 buchete de flori sunt cele mai populare?

 •   🌸   Crini — locul 5 in rating — Crinii frumosi si eleganti arata literalmente regal, si de aceea nu este surprinzator, ca acestia se bucura de popularitate imensa la alcatuirea buchetelor
 •   🌾   Narcisa — locul 4 in rating — Narcisele sunt semnul infloririi naturii si mereu se bucura de o faima la colectarea compozitiilor florale
 •   🌷   Lalele — locul 3 in rating — In mod clasic, lalelele intra in categoria celor mai populare flori din lume. Si nu este surprinzator, ele sunt frumoase si elegante, iar diversitatea imensa a acestora si bogatia nuantelor ofera posibilitatea de a alege o optiune ideala pentru orice eveniment
 •   🌻   Gerbera — locul 2 in rating — Aceasta floare nobila si exceptionala se potriveste de minune pentru buchete, destinate atit pentru femei, cit si barbati.
 •   🌹   Trandafir — locul 1 in rating — Decizia de a darui flori Trandafiri cu siguranta va deveni o optiune reusita, chiar daca dumneavoastra nu cunoasteti cu siguranta preferintele destinatarului.

🌷   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌺   1  -  Florile se inchid pe timp de noapte, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🌹   2  -  Albinile pot distinge florile cu si fara nectar datorita capacitatii lor de a vedea in lumina ultravioleta. Diferite linii, pete si modele pe petale servesc drept repere.
 •   🌹   3  -  Oamenii au descoperit mai mult de 60 000 tipuri de trandafiri si hibrizii acestora. Trandafirii intruchipeaza cea mai populara floare pentru buchete.
 •   🌹   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌸   5  -  Cea mai inalta floare in natura este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kg, iar grosimea tulpinii este de pina la 4.5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emana un miros stupefiant de sulf.