PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu eustome in Comrat

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 120 lei
compozitia din eustome albe si violete
Buchet "piramida flori"
999lei 1119 lei
Detalii
Comandă
Favorite
multicolorate eustome intr-un buchet
Buchet "Rafinat"
1519lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 22 lei
buchet "Eveniment luminos"
Buchet "Eveniment luminos"
1599lei 1621 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 49 lei
buchet din eustome violete
Buchet "Briza Mării"
939lei 988 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet din eustome cu diferite culori
Buchet "Magic"
1588lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet din eustome roz si violete
Buchet "Delicat"
950lei
Detalii
Comandă
Favorite

Livrare flori MD - aceasta este ceea ce ridică starea de spirit pentru fiecare fată. Acum, pentru a prezenta un cadou, nu este necesar să mergeți în căutarea piețelor de flori, deoarece există un serviciu excelent pentru vânzarea de flori CadouriOnline. Cu ajutorul acestui serviciu, puteți comanda livrarea unui buchet cu eustome la Comrat și primiți comanda la un moment convenabil pentru dvs. Ce este necesar pentru a cumpăra un cadou de la noi pe site? Găsiți în catalogul de produse de pe site-ul nostru de flori din Comrat și faceți clic pe butonul de comandă. Atunci când plasați o comandă pe un site web, clientul trebuie să furnizeze informațiile de contact corecte. Dacă întâmpinați dificultăți în timpul achiziției, contactați administratorul. Administratorul firmei CadouriOnline vă va scuti de hassle inutile și vă va economisi timp. Dupa procesarea comenzii, floraritul nostru va crea un buchet minunat cu eustome, care va topi inima oricărei femei. Apoi, curierul va trimite cu promptitudine un buchet cu eustome la Comrat exact la adresa indicată de dvs. La cererea clientului, curierul poate să vă avertizeze pe tânără, sau să facă o surpriză neașteptată. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou neașteptat!

Cele mai raspindite intrebari

🚚   Conditiile de livrare a comenzii

 •   🚚   Livram noi in alte zone populate ale Molodovei?   -  Noi realizam livrarea in toate zonele populate ale Moldovei.
 •   🚚   Cit costa livrarea prin Chisinau?   -  Livrare gratis prin orasul Chisinau cu conditia achizitionarii produselor in valoare de la 400 MDL. La o suma mai putin de 400 MDL, pretul comenzii va fi 100 MDL. Pretul comenzii pe timp de noapte, in perioada de la 24:00 pina la 04:00 va fi 300 lei. Costul livrarii matinale, in intervalul de la 05:00 pina la 09:00 va fi 150 MDL. Pretul livrarii in afara orasului Chisinau, depinde de adresa destinatarului si se discuta la telefon cu managerii nostri. Comenzile sunt acceptate non-stop, fara zile de odihna.
 •   🚚   In care perioada de timp se realizeaza livrarea?   -  Livrarea se efectueaza in decurs de 3 ore dupa achitare in zona or. Chisinau. Timpul livrarii poate fi mai mare in dependenta de complexitatea compozitiei, daca dvs ati comandat flori. Livrarea in afara orasului Chisinau se realizeaza in decurs de 12 ore dupa achitarea comenzii. In cazul comenzii livrarii de urgenta, timpul se micsoreaza.
 •   🚚   Cum are loc livrarea?   -  La noi sunt citeva tipuri de livrare. Livrare standard si VIP. Livrarea standard include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un mod obisnuit, cu un aspect obisnuit. Livrarea in cauza — este gratuita. Livrarea VIP include livrarea de catre curier a cumparaturii dvs intr-un costum ingrijit, camasa alba, cu manusi albe si papion si o surpriza placuta de la companie. Pretul unei astfel de livrari este de la 300 MDL.
 •   🚚   Cum voi afla cind a fost livrata comanda?   -  Dumneavoastra puteti utiliza unul dintre servicii. De exemplu SMS notificare. La livrare curierul nostru va va trimite SMS cu confirmare. Un alt serviciu la fel de eficient — este «poza destinatarului». Noi vom fotografia destinatarul in timpul primirii comenzii.

🌷  🎁   Idei de buchete de flori si cadouri pentru absolut toate evenimentele

🎥   Video-urile noastre

🌸   Limbajul florilor

 •   🌸   Coada-soricelului - Sanatate
 •   🌸   Trandafir roz - O fericire mare
 •   🌸   Orhidee - Frumusete
 •   🌸   Visc - Sarut
 •   🌸   Begonie - Pericol
 •   🌸   Amarilis - Mindrie, admiratie