PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu eustome in Tvardita

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 120 lei
compozitia din eustome albe si violete
Buchet "piramida flori"
999lei 1119 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 20 lei
multicolorate eustome intr-un buchet
Buchet "Rafinat"
1499lei 1519 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 1 lei
cos cu eustome violete si albe
Coș "Dispoziție lila"
1299lei 1300 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 69 lei
buchet din eustome albe si roz
Buchet "Lisianthus blînd"
999lei 1068 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 49 lei
buchet din eustome violete
Buchet "Briza Mării"
939lei 988 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet din eustome cu diferite culori
Buchet "Magic"
1588lei
Detalii
Comandă
Favorite
Nou
buchet din eustome roz si violete
Buchet "Delicat"
950lei
Detalii
Comandă
Favorite

Un buchet de flori fermecătoare cu livrare în Tvardita este întotdeauna un cadou plăcut pentru o doamnă pentru orice ocazie. În scopul de a cumpăra buchete frumoase de flori, nu trebuie să mergeți și să căutați flori pentru cumpărături, deoarece puteți face o comandă pe site-ul CadouriOnline. Cu ajutorul CadouriOnline puteți cumpăra un buchet cu eustome cu livrare la Tvardita și obțineți un buchet elegant în cel mai scurt timp posibil. Întrebați - cum fac o achiziție? Selectați pe site un buchet neobișnuit cu eustome din Tvardita și adăugați-l în coș. Când efectuați o achiziție pe site, clientul trebuie să indice detaliile de contact. Dacă există dificultăți la efectuarea unei achiziții - contactați managerul nostru. Consultantul companiei CadouriOnline va va scuti de hassle inutile si va va ajuta sa economisiti timp. După procesarea ordinului, geniul nostru prin culori va crea un buchet incredibil cu eustome, care va topi inima oricărei femei. În plus, angajatul nostru va livra rapid un buchet cu eustome către Tvardita de către destinatar. Prin voința clientului, curierul poate să-ți anunțe tânăra doamnă sau să facă o surpriză neașteptată. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou surpriză!

Intrebari curente

🌺   TOP 5 compozitii de flori de la CadouriOnline

🌷  🎁   Idei de cadouri si buchete de flori pentru absolut toate evenimentele

🌻   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌷   Pentru o tinara domnisoara mai bine sa alegeti flori cu nuante blinde, buchete de flori exceptionale si senine mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Crinii, lalelele sau musetelul – este o alegere ideala pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intilnire romantica, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 flori sau sa daruiti femeii un unic trandafir rosu. Daca trandafirii sunt pregatiti pentru zi de nastere, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cantitatea carora se potriveste cu virsta omagiatului.
 •   🌸   Buchetele de flori pentru receptii de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Buchetele stralucitoare la evenimentele oficiale vor parea, cel putin, ridicol.
 •   🙌   Daca este vorba despre casatorie, atunci buchetul de flori pentru proaspetii casatoriti, fara doar si poate trebuie sa fie stralucitor si exceptional.
 •   🌷   Buchetele de flori pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi in mod cardinal intre ele. Daca compozitia din flori este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele de flori festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌹   Top particularitati interesante despre flori

 •   🌻   1  -  Mugurii florilor se inchid o data cu venirea noptii, pentru a nu permite racirea organelor sale reproductive sau deteriorarea acestora de roua rece.
 •   🍀   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🌷   3  -  In Australia, ORHIDEE RISENTELLA, nu infloreste la suprafata, ci sub pamint. De polenizarea orhideii Risentella se ocupa gindacii.
 •   🌷   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌼   5  -  Cea mai inalta floare pe Pamint este mindria Indoneziei – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 3 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 50 kg, iar grosimea tulpinii este de pina la 5.5 metri. Acest urias arata ca o bucata de carne si raspindeste un miros stupefiant de oua putrede.