PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu orhidei in Donduseni

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 48 lei
buchet de orhidee albe
Buchet de orhidee albe
799lei 847 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 41 lei
сompoziția "Orhideele pentru tine"
Compoziția "Orhideele pentru tine"
829lei 870 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 86 lei
buchet din trandafiri rosii si orhidee
Buchet "Amintiri plăcute"
999lei 1085 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 78 lei
orhidee Vanda roza
Orhidee vanda Pink
2199lei 2277 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 40 lei
orhideea tigru Phalaenopsis
Orhidea Phalaenopsis tigru
850lei 890 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 30 lei
orhidee Phalaenopsis albastra
Orhidee Phalaenopsis Albastra
750lei 780 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Un buchet de flori frumoase este întotdeauna o surpriză potrivită pentru o doamnă pentru orice motiv. Pentru a face fata fericită cu flori frumoase, nu trebuie să mergeți la magazinele de flori, pentru că avem aceste nevoi. Pe site-ul nostru aveți posibilitatea să alegeți livrarea unui buchet de la orhidee la Donduseni și să obțineți un buchet elegant de orhidee la momentul potrivit al zilei. Întrebați - cum pot plasa o comandă? Ridicați pe site-ul flori orhidee în Donduseni și adăugați la coș. Atunci când plasați o comandă pe site, clientul trebuie să introducă informații de contact. Dacă există dificultăți la efectuarea unei achiziții, contactați administratorul. Consultantul companiei CadouriOnline va va scuti de complicatii la plasarea comenzii si va va economisi timp. După înregistrarea cererii, expertul nostru va face o grămadă incredibilă de orhidee, care va topi inima oricărei fete. Mai mult, angajatul nostru va aduce cu promptitudine un buchet de orhidee către Donduseni la adresa specificată. Prin voința clientului, compania noastră vă poate avertiza doamna sau poate face un cadou neașteptat. Doamna ta va fi drăguț să primești o surpriză neașteptată!

Intrebari si raspunsuri

🌺   5 cele mai frumoase buchete din flori

🚚   Cit costa livrarea florilor in alte orase ale Moldovei?

 •   🚚   Chisinau - Singera  -  Costul: 194 MDL
 •   🚚   Chisinau - Dumbrava  -  Costul livrarii: 159 MDL
 •   🚚   Chisinau - Revaca  -  Costul livrarii: 146 MDL
 •   🚚   Chisinau - Comrat  -  Pretul: 757 MDL
 •   🚚   Chisinau - Drochia  -  Costul livrarii: 1442 MDL
 •   🚚   Chisinau - Straseni  -  Pretul: 354 MDL

🌷   Cum alegem un buchet de flori?

 •   🌹   Pentru domnisoare tinere mai bine sa alegeti flori rafinate cu nuante blinde, buchete exceptionale si luminoase mai bine sa lasati pentru femei de o virsta mai inaintata. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere optima pentru cadou unei femei tinere.
 •   🌹   Alegind trandafiri, trebuie sa luati in considerare, la ce eveniment va fi ales buchetul. Daca aceasta este o intinire obisnuita, atunci trebuie sa va opriti la o compozitie eleganta din 3-5 flori sau sa inminati femeii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, compus din flori, cifra carora se potriveste cu virsta jubiliarului.
 •   🌷   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie elegante si discrete. Compozitiile festive cu decor stralucitor la sarbatorile de afaceri vor arata, ca minimum, ridicol.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul cadou pentru proaspetii casatoriti, cu siguranta trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌹   Buchetele de flori pentru artistii iubiti de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil elegant-clasic, dar compozitiile florale exotice si buchetele stralucitoare in mod ideal vor fi perfecte pentru artisti incepatori.

🍀   5 cele mai interesante particularitati despre flori

 •   🍀   1  -  Florile albe nu sunt – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌹   2  -  In Vishnuism florile se aplica pe larg pentru sacrificii – acestea sunt arse in focul ritual pentru izbavirea de maladii.
 •   🌻   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌷   4  -  Cel mai mare nufar din lume – VICTORIA REGIA – atinge 2 metri in diametru si este capabil sa reziste la greutatea unui adult. In partea inferioara a acestuia exista spini care protejeaza nufarul de pesti.
 •   🌻   5  -  Cea mai inalta floare pe Pamint creste in Indonezia – si se numeste AMORPHOPHALLUS TITANUM si se ridica deasupra pamintului aproximativ la 2.5 metri. Tuberculul subteran cintareste aproximativ 55 kg, iar grosimea trunchiului este de pina la 5 metri. Acest gigant arata ca o bucata de carne descompusa si emite un miros stupefiant de oua putrede.