PENTRU CINE
Dimensiune
Prin compoziție
preț
De ce trebuie comanda livrare cadouri si flori in CadouriOnline?
Livrare in decurs de 2 ore
Livrare in decurs de 2 ore
Garanția prospețimii
Garanția prospețimii
în caz contrar, noi înlocuim buchetul
Curier in costum clasic
Curier in costum clasic
Carte poștală originală este inclusă deja
Carte poștală originală este inclusă deja
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Dăruim un produs pentru a prelungi viața florilor
Fotografia destinatarului
Fotografia destinatarului
5% reducere
la prima comanda
Înscrieți-vă pentru oferte exclusive, reduceri și promoții!
Obțineți o reducere

Buchete cu orhidei in Orhei

Afișare produse pe pagină:
 • 9
 • 24
 • 48
 • toate
Sortare după preț:
Economie: 11 lei
orhidee Phalaenopsis
Orhidee Phalaenopsis
399lei 410 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 40 lei
orhideea tigru Phalaenopsis
Orhidea Phalaenopsis tigru
850lei 890 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 44 lei
cutie cu orhidee roz
Сutie cu orhidee roz
749lei 793 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 44 lei
compozitie "Norul de orhidee"
Compozitie "Norul de orhidee"
749lei 793 lei
Detalii
Comandă
Favorite
Economie: 30 lei
orhidee Phalaenopsis albastra
Orhidee Phalaenopsis Albastra
750lei 780 lei
Detalii
Comandă
Favorite

Florile frumoase sunt întotdeauna un cadou plăcut pentru o femeie cu orice ocazie. Pentru a comanda buchete frumoase de flori, nu mergeți la diferite magazine și piețe, deoarece există un serviciu excelent pentru vânzarea cadouri CadouriOnline. Pe site-ul nostru aveți posibilitatea să cumpărați un buchet de orhidee livrate la Orhei și să obțineți un buchet elegant de orhidee în aceeași zi. Cum se utilizează serviciul? Alegeți în catalogul nostru o compoziție de orhidee în Orhei și faceți clic pe butonul pentru a comanda. Atunci când efectuați o achiziție pe site-ul nostru, clientul ar trebui să indice persoanele de contact. Dacă întâmpinați dificultăți atunci când comandați, contactați administratorul. Consultantul companiei CadouriOnline va va scuti de hassle inutile si va va economisi timpul. După procesarea comenzii, specialistul nostru va produce un buchet incredibil de orhidee care va topi inima oricărei fete. Apoi, curierul va trimite cu promptitudine un buchet de orhidee către Orhei la destinatar. La cererea clientului, curierul poate avertiza tinerele tale sau poate face un cadou brusc. Doamna dvs. va fi foarte încântată să primească un cadou brusc!

Intrebari si raspunsuri interesante

🌺   Cele mai bune buchete de trandafiri de la CadouriOnline

🌷  🎁   Flori si cadouri pentru diferite evenimente

🌷   Cum alegem corect un buchet de flori?

 •   🌻   Pentru domnisoare tinere se recomanda sa comandati buchete de flori cu nuante blinde, buchete senine si exceptioanle mai bine sa lasati pentru femei mai in virsta. Lalele, musetelul sau crinii – este o alegere deosebita pentru cadou unei persoane tinere.
 •   🌹   Daca dvs alegeti trandafiri, trebuie sa atrageti atentia la faptul, la ce eveniment va fi daruit buchetul. Daca aceasta este o intilnire, atunci trebuie sa va opriti la un buchet din 3-5 trandafiri sau sa daruiti femeii un singur trandafir rosu. In cazul in care trandafirii sunt destinati ca cadou la jubileu, se va potrivi ideal buchetul, elaborat din flori, cantitatea carora se potriveste cu data.
 •   🌹   Buchetele pentru evenimente de afaceri trebuie sa fie discret-elegante. Buchetele stralucitoare la receptiile de afaceri vor arata, ca minimum, straniu.
 •   🙌   Ceea ce tine de casatorie, atunci buchetul pentru proaspat casatoriti, obligator trebuie sa fie vizibil si festiv.
 •   🌹   Buchetele pentru artistii preferati de asemenea se pot deosebi foarte mult intre ele. Daca compozitia florala este destinata pentru un artist cunoscut, atunci aceasta trebuie sa fie conceputa in stil clasic, dar compozitiile din flori exotice si buchetele festive in mod ideal se vor potrivi pentru artisti tineri.

🌸   Dumneavoastra ati stiut....?

 •   🌼   1  -  Florile de culoarea alba nu exista – in realitate acestea sunt fara culoare, adica nu au pigmenti de culoare si pur si simplu reflecta lumina solara. Pigmentul negru in lumea florilor de asemenea nu exista – culoarea poate fi ori rosu-inchis sau violet intens.
 •   🌷   2  -  Clopoteii sunt intotdeauna indreptati in jos pentru a proteja nectarul din interiorul florilor de ploaie.
 •   🍀   3  -  Cel mai vechi pe pamint TRANDAFIR deja de 900 ani decoreaza orasul german Hildesheim. In ciuada virstei sale avansate, floarea continua sa infloreasca in fiecare an.
 •   🌻   4  -  Macesul, care este de asemenea trandafir, are doar 5 petale iar in soiurile crescute artificial, numarul lor ajunge la 128.
 •   🌼   5  -  Exista o legenda curioasa despre provenienta numelui florii «Nu-ma-uita», care este comuna pentru multe limbi ale lumii (de exemplu, in engleza aceasta floare se numeste forget-me-not). Potrivit legendei, in una din zilele Creatiei Dumnezeu oferea denumiri tuturor florilor. Una din ele a cerut: «Nu uita despre mine», si Creatorul a raspuns: «Bine, asa si va fi numele tau».